Тежък инцидент претърпя Луиза Григорова по време на снимките на

...
Тежък инцидент претърпя Луиза Григорова по време на снимките на
Коментари Харесай

Луиза Григорова се преби на снимачната площадка

Тежък случай претърпя Луиза Григорова по време на фотосите на кино лентата "Диви и щастливи ".

Голяма част от сцените са рискови и рискови. А актьорите се отървават на косъм от ужасни контузии. Не и Луиза. В един от тях актрисата яхва мощен мотор, само че в един миг губи надзор над него и пада тежко.

"Пребих се грубо ", призна самата тя на премиерата на кино лентата. "Цялата се ожулих. Имах тежки контузии по бедрата и коленете. Хареса ми преживяването. Каскадите във кино лентата бяха доста. А аз си падам по такива неща ", добави Григорова. Режисьор на лентата е мъжът й - Мартин Макариев. Тя показа, че двамата не спорят на снимачната площадка.

"Тези неща ги приказваме у дома. Разбираме се съвършено на терен. Лесно е да работиш с мъжа си ", споделя с усмивка Луиза. Продуценти на лентата са Яна Маринова и Александър Сано. За 41-годишната актриса това е втори филм в границите на година. Яна е част от създателите на "Привличане ".

"Харесва ми да съм от другата страна ", показа пред България през днешния ден Маринова. "Така мога да променям нещата в последния миг. Не желая да съм все в основната роля. Като съм продуцент, мога да избера човек, който да я изиграе по-добре. Искам да се развъртвам повече в продуцентството ", разкри още тя.

Тя довери, че предният й филм "Привличане " бие всевъзможни върхове в България. И разкри, че бюджетът на новия филм е цели 2,5 млн лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР