Тежък, гаден, нещастен... каквото и да кажа за този инцидент

...
Тежък, гаден, нещастен... каквото и да кажа за този инцидент
Коментари Харесай

Борисов обеща по-тежки санкции за дрогирани шофьори след смъртта на Милен Цветков

Тежък, гнусен, трагичен... каквото и да кажа за този случай е неприятно. Бог да го елементарни. ". Така министър председателят Борисов разяснява тежката злополука, лишила живота на Милен Цветков.
Припомняме, че точно на Великден той бе затрит на пътя от 22-годишен водач, използвал дрога.
Трябва да се намерения за доста по-тежки наказания за водачите, използвали опиати , добави Борисов.
" Знаете, че през вчерашния ден Столична дирекция на вътрешните работи пусна няколко информации, свързани с следствие на случая и задържане на лица, които са се возили в автомобила, който е провокирал злополуката.
" Всички промени в Законите, които касаят пътната сигурност, бихме инициирали и подкрепили. Но те и със скутери катастрофира. Но тук би трябвало да се намерения за доста, доста по-тежка глоба за използвалите опиати. Защото като че ли през годините те минаваха през друга категория.
В момента има арестувани четири лица. Те са задържани за 24 часа ", това съобщи министър Младен Маринов по отношение на злополуката по време на брифинга.
Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че е задържана и приятелката на 22-годишния Кристиан Николов. Междувременно още през вчерашния ден зад решетките попадна за 24 часа и майката на Кристиян - Десилава Николова.
Все още не е ясно дали и какво обвиняване ще получи тя от прокуратурата. Автомобилът, с който беше породена злополуката се оказа благосъстоятелност на нейна компания. В колата са пътували още двама души - млада жена и 24-годишен мъж. Последният също е арестуван.
По разнообразни информации това е синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, а новината удостовери самият депутат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР