Тежък емоционален трус удари една от участничките във „Фермата“ и

...
Тежък емоционален трус удари една от участничките във „Фермата“ и
Коментари Харесай

Красимира от Фермата напуска мъжа си

Тежък прочувствен трус удари една от участничките във „ Фермата “ и трогна останалите състезатели в шоуто. Потоци от сълзи и интимни самопризнания провокираха всеобщ катарзис в шоуто.

Кутията на Пандора отвори Красимира, която се усеща потисната във връзката си. Зеленооката хубавица от години е издържана от колегата си, само че е недоволна от ролята си на майка и стопанка. Сега обаче тя е подготвена да зареже бащата на дребния си наследник и изцяло да промени живота си.

„ Живях на изсъхнало и умерено, обгрижена и предпазена, замитах проблемите си под килима и криех същинските си усеща. Но животът е един и в никакъв случай не е късно да го вземеш в ръце. Искам да съм щастлива, да бъркам, да падам, да ставам, да пожертвам, а най-много да чувствам.

"Детето ми заслужава щастлива майка. Ако в този момент скоча и си счупя главата най-малко ще знам, че съм пробвала “, обърна се Красимира към околните си и в частност към бащата на сина си точно на 31-ия си рожден ден.

„ Знам, че доста хора ще ги заболи, а не го заслужават. Разберете ме и ми простете, просто един път помислих и за себе си “, добави тя, ридаейки безутешно.

Искреното й самопризнание, направено и пред всички участници във „ Фермата “, провокира бурни реакции. Повечето състезатели не съумяха да скрият страстите си.

Съпричастни, дамите се разплакаха и поздравиха Красимира за смелостта да каже истината за фамилния си живот.

Мъжете, от своя страна, разкриха сърцата си.

"От боязън и нарцисизъм съм наранил доста дами, които са били подготвени на всичко за мен. Причинил съм толкоз болежка и на другите, и на себе си “, показа с навлажнени очи автомонтьорът Краси, който се слави като сваляч №1 в шоуто.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР