Тежък дикторски глас, супер напечен Ники Кънчев, гланцирано-шампанизирана обстановка, а

...
Тежък дикторски глас, супер напечен Ники Кънчев, гланцирано-шампанизирана обстановка, а
Коментари Харесай

Ако политиците бяха във ВИП брадър

Тежък дикторски глас, супер напечен Ники Кънчев, гланцирано-шампанизирана конюнктура, а вътре в Къщата ВИП-ове са тези обичани политически персонажи, на които три утринни блока, десетки излъчвания вести и тонове вестникарска хартия не са им задоволителни - време е малко се поглезят и в риалити. Най-сетне неофициална конюнктура, предразполагаща към интимни изповеди, отпускащи духа кавги, парлива комбинация сред воайорство и клеветничество, изобщо всичко, за което си мечтал, когато скучаейки на парламентарната естрада си дал своя вот механично за това, което така или другояче партията ти е решила да гласоподава, което пък така или другояче няма значение, тъй като така или другояче ще стане това, което подреди болшинството.
Затова най-после политическият хайлайф е дебаркирал във ВИП Брадър, тъй като е решил, че това е най-бързият метод да е " до народа ", а в това време и най-безопасничкият - нема потребност да те пощипват баби и да ти реват на рамото безработни, каквото видят по тв приемника, това ще е, да се оправят.
ДЕН ПЪРВИ:
Корнелия Нинова влиза на кон. Скъсва на части Истанбулската спогодба, желае оставката на държавното управление, потрошава малко интериор в свободното си време и чака Бойко Борисов, с цел да се схванат на открито като мъже.
ДЕН ВТОРИ:
От четирите разнообразни ъгъла влизат обединените патриоти. Волен, Валери, Каракачанов и Джамбазки мигновено се разделят на обичайни националисти (Сидеров), шумови борци (Симеонов), патриоти с каски (Каракачанов) и критици на либерализма от комфортното кресло на европейския парламент (Джамбазки). Всеки от тях Новият Левски, прероденият Аспарух, актуалният Хан Крум: плува им се в трите морета на Симеон, тъй като Черноморието към този момент е презастроено и трябват още най-малко два Слънчака, с цел да не се засичат едни други на плажа.
ДЕН ТРЕТИ:
Провокация: В Къщата е вкаран емигрант. Панически се звъни на Динко, който идва със свински опашки, връзва го за една тръба, всички отдъхват и го афишират за куче, което може да полайва против минувачите около Къщата, с цел да се интегрира малко по-бързо към ВИП обществото, защото тая работа въпреки всичко е по-добра от това да ти падат бомби под носа по улиците на Дамаск. Тук-там се чуват плахи гласове, че това не е напълно хуманно, само че гласът на Големия брат скастря всички джендъри, соросоиди и скрити сектанти на БХК.
ДЕН ЧЕТВЪРТИ:
Акция на ГДБОП: в Къщата са открити 10 милиона кешовица. Всички почтено подвигат плещи, става известно, че това е въпросната сума на Арабаджиеви, която мигрира от постройка към постройка, защото поради голямата си маса е почнала да огъва траекториите на времето и пространството.
ДЕН ПЕТИ:
Провеждат се спонтанни избори. Оказва се, че всички са предложили по 50 лв. на операторите, чистачките, звук режисьора и отговорниците по реквизита. Некой е купил и бежанеца с обещанието да му направи партия, с цел да отбие 2 % от вота към другите, и облекчението, че към този момент би трябвало да лае единствено нощем, а денем може да пие джин с останалите, само че не доста, едвам не му пречи на работата.
ДЕН ШЕСТИ:
Поканен е интернационален ВИП политик, който е останал без работа и би трябвало да доизживее старините си оптимално добре, защото е привикнал на обществено внимание, само че към този момент са го изгонили отвред. Тоест - Силвио Берлускони. С него влиза кордон от малолетни проститутки, той пита за Бойко, само че Бойко към този момент се снима с Тръмп, няма да падне толкоз ниско, че да се върне към остарялата си обич.
ДЕН СЕДМИ:
През това време Доган е купил още един Топлоелектрическа централа, съумелият млад мъж е превзел още няколко бизнеса, токът и петролът са скочили с 20 %, обезлюдили са се нови 30 села, има 10 000 по-малко първокласници, цензурирани са шест нови медии, срутили са се три основни пътища.
Но рейтингът на малкия екран е висок, а есемесите валят.
Ще ги мислим нещата на пролет.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР