Технополис в тъжния мол, носещ името на България, се подиграва

...
Технополис в тъжния мол, носещ името на България, се подиграва
Коментари Харесай

НЕ! Технополис се подиграва с клиенти - slava.bg

Технополис в тъжния мол, носещ името на България, се подиграва с килентите и със закона за потребителите. Ето какво описват наши читатели и другари: След като купихме оттова преди дни телефон от добра марка и той не проработи, взехме решение да го върнем. С кутията, с найлоновите пликчета за апарата и слушалката, в съвършен тип. Разбира се, и с касовата записка. Касиерката отхвърли да го одобри.

Продавачът отхвърли да го одобри. Трябваше да пристигна шефът – което не беше проблем – на хилядите квадрати повърхност имаше единствено още двама клиенти – млада и озъртаща се двойка, която нямаше съответен интерес, а си гледаше.

След като видя, че изискваните по закон за връщане на стока в избрания период атрибути: опаковка и касова записка, гаранционна карта и така нататък, са налице, той посочи „ комерсиалния тип “. Нещо като нищо на света, което е като „ несъобразената скорост “, която КАТ постоянно акцентира, когато няма по какъв начин да изясни нещо – като покруса да вземем за пример. Не споделя висока или ниска скорост, тъй като не знае – „ несъобразена “. Възразихме, че комерсиалният тип си е какъвто е бил, а телефонът, между другото, не работи.

И не е въпросът за парите, а за ненужността на стоката. Огромната сума, която Технополис, както всеки би помислил в такава обстановка, очевидно се затруднява да върне беше нещастните 20 лева Чак ни стана неловко за петимата души от личния състав, които ни наобиколиха с влажни погледи, тъй като нямаше по какъв начин да си кажат истината.

И взехме решение великодушно да им оставим телефона, да се опитат да го пробутат и на различен – телефоните няма по какъв начин да ги пробвате работят или не в изискванията на магазина. На нас това ни е втори случай в същия търговски обект, откакто отново там ни пробутаха неработещо „ универсално “ дистанционно управление за тв приемник. Целта беше то да не става и да би трябвало да си купим на идващото идване тв приемник. Което и се получи.

Та при заплащането на тв приемника, вместо да постави картата в апарата на съответната банка, касиерката преднамерено го постави в различен. Хей по този начин, за положителното въодушевление на клиента и с цел да не би трябвало обектът да връща пари по бонус програмата на финансовата институция. Прецакване с „ десетки левове “, както пее Ъпсурт. Бяхме се зарекли повече да не им стъпваме на тези, които се подиграват по този непоносим метод с клиентите си.

Ама от положително сърце и заради географска непосредственост направихме втора неточност. За благополучие за дребни пари. Но неприятното възприятие остава! Ще подсещаме, че Технополис НЕ съдебна експертиза ПРЕПОРЪЧВА!

А на притежателя пишем със угриженост: вашите чиновници очевидно не осъзнават, че за разлика от Софийска вода да вземем за пример, Технополис не е монополист – човек може, а в тази ситуация напряко се и постанова да отиде при идващия с Техно- в името.

Пък притежателят да се чуди за какво заплаща на тези явно не до такава степен разсъдливи шефове, които и при най-хубаво предпочитание на редовите продавачи, могат да убият марката.

И го вършат!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР