Технологията за изкуствен интелект е сред акцентите на Digitall on

...
Технологията за изкуствен интелект е сред акцентите на Digitall on
Коментари Харесай

Huawei показва 5G мощ с пътуващ шоурум

Технологията за изкуствен интелект е измежду акцентите на „ Digitall on Tour “

Високотехнологичният пътуващ шоурум на Huawei ще остане в София до 19 април (източник: Huawei)

Пътуващият 5G шоурум на Huawei дойде в София и ще остане в столицата до края на работната седмица. „ Digitall on Tour “ предлага разходка в бъдещето, която демонстрира по какъв начин с еволюционни стъпки животът ни може да стане доста по-лесен и сигурен – за задачата се употребяват интелигентни решения, основани на технологията 5G.

M2M (machine-to-machine) връзките ще зависят от способността на мрежите да понесат големи натоварвания от информация и да я пренесат с нужната скорост за действието на самостоятелни коли и умна инфраструктура. Все повече връзки от вида M2M ще усъвършенстват връзките си, с помощта на свръхбързия транспорт на данни на 5G, подчертаха от компанията.

Huawei показва система FusionROBO, която се явява интегрирано решение за дистанционно управление на устройства и запаси с една обща ръководеща система. Системата се предлага в три версии и е способна да понижи разноските с до 65%.

„ Digitall on Tour “ е насочен към бизнеса и развиването на нови услуги въз основата на 5G технологията (източник: Huawei)

Технологията за изкуствен интелект е различен акцент на Huawei Roadshow 2019. Компанията демонстрира по какъв начин последователно физическата работа по замяна на телекомуникационно съоръжение ще изисква доста по-малък човешки и времеви запас.

Камера и обвързваният с нея изкуствен интелект на Huawei следи за качественото създаване на телекомуникационно съоръжение за 4G и 5G и даже може в действително време да се свързва с екипа на място, с цел да го насочва по време на работата – напълно без намесата на човешкия фактор и доста по-ефективно, в сравнение с това се е случвало до момента.

Пътуващият шоурум на Huawei притегли сериозен журналистически интерес (източник: Huawei)

В преносимия шоурум Huawei показва и облачни услуги Cloud X – технология, използвана в необятен набор от промишлености, а също при крайни клиенти. Тя прави допустимо шерването на голямо количество информация през облака с непостижима до през днешния ден скорост. Cloud X предлага три вида услуги: Cloud PC, Cloud Gaming и Cloud AR/VR.

С помощта на 5G мобилните оператори ще могат доста да разширят услугите си. За крайните консуматори това значи, че собствеността върху хардуер – да вземем за пример игрова подпора – към този момент няма да е наложително изискване за потреблението му. Подобно на системите за споделени коли, 5G ще даде опция за шерване на лични компютри, игрови конзоли и мултимедия доста по-бързо и елементарно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР