Технологията съкращава рязко времето за операциитеВ блокчейн можете да видите

...
Технологията съкращава рязко времето за операциитеВ блокчейн можете да видите
Коментари Харесай

IBM за блокчейн: Повече никакви документи!

Технологията редуцира внезапно времето за интервенциите

„ В блокчейн можете да видите всички транзакции незабавно ”, споделя Мартин Шротер от IBM

Блокчейн технологията ще промени метода на осъществяване на транзакции и ще сътвори огромни преимущества за производителите и ритейлърите, съобщи пред CNBC вицепрезидентът по световни пазари в IBM – Мартин Шротер.

„ Ако купите акции на IBM през днешния ден, ще би трябвало да почакате три дни, с цел да разберете по какъв начин е минало всичко. В блокчейн можете да видите всички транзакции незабавно, комерсиалната договорка е забележима незабавно във вашия акаунт ”, споделя Шротер.

Блокчейн е система за организация на бази данни. Тя се употребява като вместилище на информация за интервенциите с криптовалути (биткойн, етериум) и може да бъде внедрена в банковата активност, където криптотехнологията ще редуцира времето за осъществяване на огромни покупко-продажби.
още по тематиката
Но блокчейн не се отнася единствено до финансовите интервенции и криптовалутите. Наскоро IBM и логистичната компания Maersk оповестиха джойнт-венчър, който ще развива първата в света блокчейн платформа за организация на товарни транспорти. Технологията ще разреши потребление на цифрови вериги за доставки и ще наблюдава в действително време придвижването на товарите по целия свят.

„ Повече никакви документи! Ще знаете ясно всичко, което се случва в избран миг. Вие просто ще съкратите доста цикъла на доставки, с цел да създадете по-голяма стойност за производителите и търговците на дребно ”, заключава Мартин Шротер.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР