Технологията Instant Games на Facebook не e придобила широка популярност

...
Технологията Instant Games на Facebook не e придобила широка популярност
Коментари Харесай

Facebook отваря платформата Instant Games за всички разработчици

Технологията Instant Games на Фейсбук не e придобила необятна известност към момента (към момента има по-малко от 200 игри), само че това е по този начин, само тъй като до момента тя беше в затворен тестов режим. Сега обаче компанията ѝ дава късмет да се развие, като отваря платформата за всички разработчици. Вече всеки, който изиска, може да основава уеб-базирани HTML5 игри, предопределени за приложимост в Messenger или Фейсбук , без значение дали употребявате настолен компютър или мобилно устройство. Създателите на игри ще имат и опция да печелят пари от заниманието си, като разпространяват своите разработки, в това число посредством реклами и кръстосани промоционални връзки.

Прочетете още: Фейсбук прибавя опцията за видео диалози в Messenger Lite

Създателите не би трябвало да стартират от нулата , тъй като Фейсбук към този момент има редица подготвени матрици, които са разполагаем в платформата.

Очевидно този вид игри ще бъдат част от тактиката на Фейсбук за дълго време, а технологията Instant Games е разумно продължение главната линия на обществената мрежа. Компанията разгласява игри (и по-важното - реклами, които идват в комплект с тях), които са налични за приложимост на всички места, без значение от вида устройство, което употребявате, като отстрани всевъзможни забавяния при зареждане, които от време на време съпътстват стандартните игри. Това, несъмнено, не значи, че продуктите, основани с Instant Games, ще разместят пазара на стандартни игри, само че сигурно ще станат доста по-достъпни и разнородни.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР