Технологиите са нещо прекрасно, но забелязвате ли как удължиха работния

...
Технологиите са нещо прекрасно, но забелязвате ли как удължиха работния
Коментари Харесай

3 неща, които не дължите на шефа си

Технологиите са нещо прелестно, само че забелязвате ли по какъв начин удължиха работния ден? Чрез смарт телефона, имейла, приложенията за връзка шефът ви към този момент има достъп до вас когато и да е на денонощието. Доста началници се възползват от това, което пък води до струпване на голямо количество стрес у чиновниците.
Постоянното напрежение въздейства извънредно на човек и усилва риска от сърдечни болести, меланхолия и наднормено тегло. Ако желаеме да бъдем здрави и продуктивни в работата, би трябвало да установим ясни граници сред персоналния и професионалния живот, написа в блог пост в LinkedIn.

1. Вашето здраве.
Ежедневния стрес, неналичието на пълностоен сън и физическа интензивност постепенно, само че несъмнено основават предпоставки за здравословни проблеми. Преди да сте го сте го осъзнали, ще започнете да се оплаквате от болки в гърба и проблеми с очите.
Ключът към предварителната защита на тези проблеми е в основаването на здравословна рутина. Помислете от какво имате потребност, с цел да подобрите здравето си - разходки по време на обедната отмора, цялостен релакс през уикендите, потребление на дните за отпуска. Създайте проект, който да ви помогне да възстановите силите си след тежките работни дни, и се придържайте към него.
2. Вашето семейство.
Лесно е да попаднете в професионалния капан, който ви кара да поставите работата преди всичко и фамилията на второ. Много от нас го вършат, тъй като гледат на работата като на средство за подсигуряване на потребностите на фамилията. Въпреки че в своята основа тези мисли са за положителното на нашето семейство, в реалност те единствено му вредят.
Когато сте на смъртния си одър, няма да си спомните какъв брой пари сте изкарали за вашата половинка в живота и за вашите деца и внуци. Ще помните всички моменти, които са ви карали да се чувствате горди и щастливи. Не се лишавайте от тези мемоари в името на парите.
Останалите две неща прочетете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР