Технологиите промениха начина, по който откриваме, разрастваме и се свързваме

...
Технологиите промениха начина, по който откриваме, разрастваме и се свързваме
Коментари Харесай

Нещо хубаво се случва в компанията. Разкажете го на всички

Технологиите трансформираха метода, по който откриваме, разрастваме и се свързваме с потребителската си база. Да задържите вниманието на потребителите в цифровото пространство изисква схващане и предимство пред конкуренцията в пиара. Предприемачът Андрю Медъл споделя за Entrepreneur.com 6-те работещи метода за това по какъв начин да заздравим връзката с публиката си.

Установете се трайно в обществените медии

Не е загадка, че непрекъснатото издание на стойностно наличие за вашите артикули и/или услуги сграбчва вниманието на другите. Безграничните благоприятни условия за постигане до стотици и даже милиони хора в цифровото пространство е изгода, от която не би трябвало да бягате. Аз сътворявам спонсорирани постове в обществените медии, с цел да увелича ангажираността и активността и открих, че работи. Зависи и какво тъкмо ще напишете в обявата си – недейте просто да публикувате линкове, разказвайте грабващи истории, обвързани с марката.

Правете скъпи препратки към други места в мрежата

Когато сътворявам пиар текст, се убеждавам, че линковете, които включвам вътре, са съответстващи за таргетираните от мен читатели в медиите. Чрез хипервръзките демонстрирате експертиза и по-големи знания в промишлеността, в която оперирате, с цел да се установите като приближен сътрудник за всеки консуматор. Подобни полезности са изключително значими за милениалите, които чакат марките всекидневно да търсят метод да доближат до тях.

Създайте положителен подтекст към вашия артикул или услуга

Когато в компанията ви се случва нещо хубаво, ваша работа е да го споделите на допустимо най-вече хора. Независимо дали е ново достижение на екипа, любопитна история или нещо друго, което дава отговор на предлаганите от вас артикули и/или услуги, в доста значимо тази положителна информация да доближи до хората.

Стремя се заглавията на едно такова наличие да са ангажиращи за медиите, заинтригувани от това да го разгласяват, за мога оптимално да ги улесня. Помнете обаче, че в случай че новината ви не се открои, потребителите евентуално ще я сметнат за безинтересна.

Локализирайте и персонализирайте

В предишното пиар мениджмънта беше лесна задача, само че днешните консуматори избират персоналното отношение и желаят да се усещат, като че ли текстовете са основани особено за тях. Скорошно маркетингово изследване сподели, че най-често срещаното недоволство във връзка с рекламите е неналичието на персонализиране. Искам да построявам доверие и съгласие с потребителите и се стремя да ги печеля, тъй като в противоположен случай ще ги завоюва някой мой съперник.

Ако при основаването на наличие се преценявате с локациите, до които го изпращате, ще привлечете повече вниманието на локалните. Когато разгласих книгата си, направих празненство във Венеция и Калифорния и със събитието привлякох местни медии, които го отразиха.

Онлайн наличието промени метода, по който хората развиват марките и потребителите си. Следвайки тези и други препоръки, можете да увеличите известността и продажбите си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР