Технологиите предлагат все по-бързи, евтини и умни финансови услуги. Една

...
Технологиите предлагат все по-бързи, евтини и умни финансови услуги. Една
Коментари Харесай

Какво е бъдещето на парите?

Технологиите оферират все по-бързи, евтини и умни финансови услуги. Една година след въвеждането на новата Директива за паричните услуги, която разрешава трети страни да получават информация и да правят прехвърляния от банкови сметки, финтех промишлеността към момента си пробива път. Основният въпрос е дали финтех фирмите са в конкуренция, или са сътрудници на обичайните финансови институции? Казваме ли довиждане на банкнотите и какви изгоди и опасности носят безкешовите разплащания? Какви са трудностите пред електронната търговия и у нас?

Списание " Мениджър " търси отговор на тези въпроси, като провежда финансовия конгрес " Бъдещето на парите ".

Събитието ще се организира през днешния ден (22 май), от 13:30 ч. в ХОТЕЛ ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛ СОФИЯ. То ще събере банкери, финансисти, притежатели на междинни и огромни бизнеси, водещи икономисти и практици от бранша на модерните финансови услуги. Ще се дискутират освен безналичните заплащания, само че и новите благоприятни условия за вложение посредством малко познати у нас, само че одобрени по света схеми за групово ръководене на средства.

Форумът е без такса вход, с предварителна регистрация.

Програмата може да видите тук.

Очаквайте отразяването на най-интересните акценти от полемиката онлайн, в уеб страницата ни Мениджър Нюз. Всички, които се интересуват от тематиката, могат да се включат с мнения под новините, които ще публикуваме в страницата ни във Фейсбук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР