Технологиите направиха ежедневието ни по-лесно, като събраха всичко на една

...
Технологиите направиха ежедневието ни по-лесно, като събраха всичко на една
Коментари Харесай

Още по-удобно и лесно с новото мобилно приложение на Easy Credit


Технологиите направиха всекидневието ни по-лесно, като събраха всичко на една длан. През смарт телефоните си ние управляваме всички аспекти на живота си в действително време и от разстояние. Вече не се постанова да напущаме очертанията на пространството, което обитаваме, с цел да напазаруваме артикули за вечеря, да освежим дрешника си, да резервираме билети за кино премиера или просто да изтеглим заем, когато подобен ни е нужен.

В звук с трендовете и настроението на потребителите е и новото мобилно приложение на Изи Кредит. Благодарение на него, на всички места и когато и да е към този момент може бързо и елементарно за кандитатствате за заем, с цел да покриете настоящ разход или належаща потребност. Функционалностите му разрешават да следите положението на заема и датата на заплащане на вноските си когато и да е и от всяко място. Продуктите резервират своето многообразие - може да кандидатствате за суми от 100 до 8000 лева, с транспарантни и ясни условия.

Изтеглете приложението от Гугъл Play или AppStore и се убедете какъв брой елементарно може да кандидатствате за заем напълно онлайн през личния си телефон. Регистрирайте се, изберете сума и интервал на стремежи заем, проследете статуса на поръчката си за заем, подпишете документите и вземете мечтаната сума, с която да реализирате проектите си. Вече е допустимо да удължите лятната си отмора непосредствено от хотела, в който се намирате, както и да планирате старта на новия сезон и първия образователен ден, без да се постанова да се връщате в града.

Изи Кредит е напълно българска компания с над 14-годишен опит в предлагането на финансови решения. Повече информация за EasyCredit Mobile, продуктите и настоящите промоции, може да намерите на www.easycredit.bg или на 0700 18 100. Изи Кредит - положителни заеми, положителни другари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР