Технологиите и светът около нас се развиват бързо и понякога

...
Технологиите и светът около нас се развиват бързо и понякога
Коментари Харесай

Тийн“ тарифа от Yettel – перфектен баланс между желанията на деца и родители

Технологиите и светът към нас се развиват бързо и от време на време не си даваме сметка, че към този момент не е нужно да избираме сред живот онлайн или офлайн - можем да реализираме баланс и да имаме и най-хубавото от двете. А технологията е просто средство за реализиране на това равновесие - асистент и инструмент, а не цел или ограничаване.

" Технологията е средство, което улеснява живота ни доста повече, в сравнение с да пречи ", споделя Мария Маринова, шеф " Бранд и маркетинг връзки " в Yettel , описвайки главната концепция зад новата еднаквост на телекома - салдото.

Върху нея е фокусирано и първото предложение на Yettel след ребрандирането - " Тийн " цена . То е знаково - за посоката на компанията, за това кой е най-съществен - и за телекома, и за всички нас, и по какъв начин може да се реализира баланс. В случая - баланс сред желанията на децата и родителите.

Пакетът предлага нещо и за двете страни. Възрастните желаят да са спокойни за децата си, младежите желаят независимост, а офертата предлага и двете.

Планът е и извънреден уравновесен сред цена и услуга. Предложението на Yettel е за 25,99 лева Децата получават 6000 мегабайта, 2000 минути, настрана по 10 000 мегабайта за обществени мрежи, музика и видео, както, несъмнено, и безвъзмезден достъп до 5G мрежата на оператора.

В проекта обаче е включен и безграничен достъп до новаторската просветителна платформа iZZi, както и пакет , който обезпечава предотвратяване от зловредни вируси и разрешава на родителите да лимитират достъпа до уеб сайтове, които считат за несъответствуващи за децата.

" Тийн " се предлага и с 5G телефони, чиито цени стартират от извънредно атрактивните 5,99 лева на месец за устройството на REALME.

" Ако желаеме да бъдем телекомът, който оказва помощ на хората да намерят баланс, подобен би трябвало да има във всяко наше предложение. Затова и в този артикул е заложен салдото - и родители, и деца да получават това, от което имат потребност ", споделя Мария Маринова за цената.

" Услугата дава на децата това, което те желаят - доста мегабайти и достъп до развлечение, обществени мрежи, чатове, музика и видеа ", добавя тя.

Същевременно " Тийн " цената обезпечава и успокоение на родителите, които постоянно се чудят какъв брой независимост да дават на детето и по какъв начин те да са предпазени до момента в който търсят в интернет.

Ето за какво в пакета има безграничен достъп до супериновативния за България артикул - просветителната платформа iZZi.
 Снимка 567721
Източник:

В нея са събрани в електронен и интерактивен формат всички учебници на издателство " Клет България ". Има и видеа за другите класове и те показват образователното наличие интерактивно по метод, който е непосредствен и забавен за учениците. В платформата има и аудио файлове и песнички за по-малките.

Това са все неща, които поставят на една повърхност ученето с нормалната, харесвана от децата електронна среда и са съвременен метод образованието да доближава до тях.

А това прави iZZi образец по какъв начин технология може да се употребява като инструмент за реализиране на баланс. Да се подкрепя образованието през развлечение и известни и харесвани от децата формати като видеа и игри.

" Това дава утешение на родителите, че през телефона може да се прави и нещо потребно ", изяснява шефът " Бранд и маркетинг връзки " на Yettel .

Нещо повече - с просветителната платформа и опцията на родителя за надзор на наличието и достъпа, предлагането на Yettel става и метод самите деца от дребни да научат салдото сред развлечение и образование.

Естествено, надали никой би желал детето му да учи единствено и само през смарт телефона си, по тази причина и пакетът е наличен и през компютър или таблет.

" Това, върху което желаеме да насочим вниманието на родителите, е, че днешните деца са доста умни и способни да се оправят с живота. Технологията не пречи на тяхното развиване, а в противен случай, тя е въпрос на избор и преценка по какъв начин да я използваме уравновесено ", споделя Маринова.

Да не забравяме и наличния 5G телефон, който пък може да е решение на безконечния въпрос какъв телефон да получи най-младият член на фамилията - нов, само че на по-ниска цена и без особени благоприятни условия, или остарелия на татко си да вземем за пример.
 Снимка 567720
Източник:

Основната група, към която е ориентирана услугата, са - както допуска името - младежите, само че тъй като връзката на децата със смарт телефоните стартира много преди тази възраст, тя може да се употребява за всички от 6 до 19 години.

" Тази оферта е първата за новия бранд, тъй като за нас децата са най-важното. Както и за обществото ни ", споделя Маринова.

Но " Тийн " цената е единствено началото и всичко от Yettel оттук насетне ще се базира на концепцията за равновесието. Защото " технологията може да обезпечи салдото сред живота онлайн и живота офлайн и да предлага нови решения ", изяснява експертът.

Решения, когато видимо ни се постанова да избираме сред отмора и работа да вземем за пример. А в действителност, с помощта на технологиите, можем да ги съвместим.

" Не е нужно животът да се дели на работа и наслаждение - в случай че се чудиш сред двете, можеш да имаш и двете. Дали да идеш на Витоша, или да гледаш Световното по футбол... Можеш да направиш и двете - да гледаш мача онлайн от Витоша ", изяснява Маринова.

Защото колкото и да сме привикнали и даже пристрастени към технологиите, нормално щом стане дума за тях, първо се сещаме за негативи. А позитивите, които те носят в такива обстановки, са извънредно доста.

" Идеята е да се фокусираме върху методите, по които технологията ни оказва помощ, тъй като салдото не е " или-или ", а е " и ". Не се постанова да предпочитам морето или професионализма, Витоша или видео срещата - мога да имам и двете. Онлайн и офлайн не са опция едно на друго ", споделя бранд мениджърът.

Идеята за салдото, с който Yettel се трансформира в оператор от ново потомство, идва от това, че телекомът от дълго време предлага нещо доста повече от минути и мегабайти.

Може би даже не си даваме сметка, само че към този момент разчитаме на технологията защо ли не - за документите си, за образованието, за работата си. Ако преди телефонът беше главно средство за свързване - да се обадиш или пишеш, в този момент частта на персоналното ползване е доста огромна - да си водиш мемоари, да слушаш музика, да ползваш приложения за спорт, за мерене на крачки, за зелен документ...

" Затова търсим способи, по които телефоните да бъдат потребни за хората. Да насочим фокуса към позитивите, които технологиите носят. Че те са асистент, а не преносител на мегабайти ", споделя Мария Маринова.

Новото, друго отношение идва и от името - Yettel.

" Избрахме тази дума, тъй като имахме ясната концепция, че не желаеме да значи нещо, да идва с готово значение. Тя е ясна и различима, не затруднява никого, само че е нова и ненатоварена със значение, което ние - с нещата, които вършим - да напълним със смисъл ", изяснява бранд и маркетинг шефът.

Балансът участва и в новите цветове на телекома. Цветът лайм е доста ослепителен, жив, самоуверен и провокационен, а морско синьото е уравновесено, заземено, умерено и без опасности. Двата, в композиция, също носят концепцията за баланс, за вярната доза на игра сред динамичност и успокоение.

Защо въпреки всичко салдото е водещ?

" За нас това е пиедестал за живота на хората. Нещо, което мъчно се реализира. Ние не споделяме - ето рецепта, извърши я и си там. Това е странствуване, при което от самото начало имаш в джоба мобилен телефон ", споделя Маринова.

Все отново единствено преди 3 години не можехме да си представим да сме в среща и по същото време да сме в придвижване или у дома, а в този момент милиони са разкрили този баланс благодарение на технологията.

Други пък не съумяват. И тук идва Yettel, който може да помогне. " Но не и да дадем решението. Ние даваме инструмента, само че всеки намира рецептата за баланс самичък за себе си ", споделя Мария Маринова.

И това е едвам началото на пътешествието - за компанията, която занапред ще предлага нови тълкования за това по какъв начин технологията може да оказва помощ. И за всички, които търсят салдото. С телефон в джоба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР