Технологии Теч на информация накара Google да покаже нов телефон

Технологии Теч на информация накара Google да покаже нов телефон ...

Теч на информация накара Google да покаже нов телефон.

Технологии Теч на информация накара Google да покаже нов телефон Pixel 4 трябваше да бъде представен официално през есента, но плановете на компанията бяха осуетени Мартин Дешев 13 юни 2019, 11:39 Теч на информация накара Google да покаже нов телефон    Източник: Google Inc.
Google представи новия си смартфон Pixel 4 няколко месеца по-рано от предвиденото. Причината - снимки на телефона се появиха в интернет след теч на информация от компанията.

5 начина смартфонът да ни разсейва по-малко

Правилно ли зареждаме батерията на смартфона си

"Е, след като изглежда, че има интерес, ето го! Изчакайте да видите какво може да прави!", обяви Google в своя профил в Twitter и показа снимки на телефона.

Well, since there seems to be some interest, here you go! Wait 'til you see what it can do. #Pixel4 pic.twitter.com/RnpTNZXEI1
— Made by Google (@madebygoogle) June 12, 2019
Първоначалните планове на Google бяха да покаже телефона през есента. През последните седмици вече имаше няколко теча на информация, които бяха в рамките на типичното за всеки нов телефон. Данните се концентираха върху гърба на телефона и неговите камери.

След като Twitter се появиха повече подробности за устройството, а в YouTube дори беше показано видео с метална отливка на корпуса на телефона, Google реши да изпревари неизбежното. Pixel 4 ще има няколко камери, които са разположени в квадрат в горния ляв ъгъл на гърба на устройтството. Почти идентична е и очакваната подредба и дизайн на камерите на новия iPhone.

Combined the two slices for the new #pixel4 pic.twitter.com/SuX3rWLFEr
— Fetty Wok (@atn1988) June 12, 2019
Затова има и коментари, че Google иска да покаже, че работи по дизайна си сама и не е копирала Apple. Също така има очаквания, че тази година компанията планира да пусне устройството по-рано от обичайното.

Макар Google да не успя да опази дизайна на Pixel 4, компанията за сега се справя със скриването на характеристиките на телефона. Те остават неясни, макар че е въпрос на време и за тях да започне да се появява все повече информация.

Без марихуана и еротика в приложенията за Android

Пазарът на смартфони най-зле от 5 години насам

Това, което се вижда е, че няма сензор за пръстов отпечатък. Най-вероятно той е вграден в дисплея или Pixel 4 ще разчита само на лицево разпознаване. Очакванията са и че телефонът ще обърне голямо внимание на фотографията, макар и задната камера да изглежда само двойна, а не с три или повече сензора, както става модерно на пазара.

Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари

Oppo тества телефон с вградена в дисплея камера

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ Редактор: Мартин Дешев Google Pixel смартфон мобилен телефон

Източник: vesti.bg