Технологии Теч на информация накара Google да покаже нов телефон

...
Технологии Теч на информация накара Google да покаже нов телефон
Коментари Харесай

Теч на информация накара Google да покаже нов телефон

Технологии Теч на информация накара Гугъл да покаже нов телефон Pixel 4 трябваше да бъде показан публично през есента, само че проектите на компанията бяха осуетени  Мартин Дешев 13 юни 2019, 11:39  Теч на информация накара Гугъл да покаже нов телефон Източник: Гугъл Inc.
Гугъл показа новия си смарт телефон Pixel 4 няколко месеца по-рано от плануваното. Причината - фотоси на телефона се появиха в интернет след теч на информация от компанията.

5 метода смарт телефонът да ни разсейва по-малко

Правилно ли зареждаме батерията на смарт телефона си

"Е, откакто наподобява, че има интерес, ето го! Изчакайте да видите какво може да прави! ", разгласи Гугъл в своя профил в Twitter и сподели фотоси на телефона.

Well, since there seems to be some interest, here you go! Wait 'til you see what it can do. #Pixel4 pic.twitter.com/RnpTNZXEI1
— Made by Гугъл (@madebygoogle) June 12, 2019
Първоначалните проекти на Гугъл бяха да покаже телефона през есента. През последните седмици към този момент имаше няколко теча на информация, които бяха в границите на типичното за всеки нов телефон. Данните се концентираха върху гърба на телефона и неговите камери.

След като Twitter се появиха повече детайлности за устройството, а в YouTube даже беше показано видео с железна отливка на корпуса на телефона, Гугъл реши да изпревари неизбежното. Pixel 4 ще има няколко камери, които са ситуирани в квадрат в горния ляв ъгъл на гърба на устройтството. Почти идентична е и предстоящата класификация и дизайн на камерите на новия iPhone.

Combined the two slices for the new #pixel4 pic.twitter.com/SuX3rWLFEr
— Fetty Wok (@atn1988) June 12, 2019
Затова има и мнения, че Гугъл желае да покаже, че работи по дизайна си сама и не е копирала Apple. Също по този начин има упования, че тази година компанията възнамерява да пусне устройството по-рано от нормалното.

Макар Гугъл да не съумя да опази дизайна на Pixel 4, компанията за в този момент се оправя със скриването на характерностите на телефона. Те остават неразбираеми, въпреки че е въпрос на време и за тях да стартира да се появява от ден на ден информация.

Без марихуана и еротика в приложенията за Android

Пазарът на смарт телефони най-зле от 5 години насам

Това, което се вижда е, че няма датчик за пръстов отпечатък. Най-вероятно той е вграден в екрана или Pixel 4 ще разчита единствено на лицево различаване. Очакванията са и че телефонът ще обърне огромно внимание на фотографията, въпреки и задната камера да наподобява единствено двойна, а не с три или повече датчика, както става съвременно на пазара.

Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари

Oppo тества телефон с вградена в екрана камера

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Гугъл Pixel смарт телефон мобилен телефон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР