Технологии Samsung представи сгъваемия Galaxy Z Flip на Оскарите Телефонът

...
Технологии Samsung представи сгъваемия Galaxy Z Flip на Оскарите Телефонът
Коментари Харесай

Samsung представи сгъваемия Galaxy Z Flip на Оскарите

Технологии Samsung показа сгъваемия Galaxy Z Flip на Оскарите Телефонът направи всекидневен дебют няколко дни по-рано от предстоящото  Мартин Дешев 10 февруари 2020, 06:02  Samsung показа сгъваемия Galaxy Z Flip на Оскарите Източник: Samsung
Samsung изпревари упованията и показа новия си сгъваем смарт телефон по-рано. Компанията пусна реклама на мобилния телефон по време на връчването на премиите "Оскар " в Съединени американски щати.

Huawei изпревари Apple при смарт телефоните

Очакваше се телефонът да бъде показан публично на 11-ти февруари. Вместо това Samsung е решила да покаже дизайна на устройството по време на много по-гледаната гала.

Samsung показва част от новия си сгъваем телефон

Рекламата пказва телефона в елементи, само че не разкрива неговите спецификации. Вижда се, че Z Flip ще се сгъва като телефоните вид "мида " отпреди години.

That Samsung ad. pic.twitter.com/rt7ntg68Oe
— Nicole Lee (@nicole) February 10, 2020
Също по този начин на предния панел има дребен диплей, който ще демонстрира вести и ще разрешава приемане или отричане на входящо повикване. Рекламата демонстрира още, че телефонът може да стои прегънат на 90 градуса, с цел да се употребява за видеочат да вземем за пример.

Рекламата препраща и към събитието на Samsung, където ще бъдат оповестени и останалите спецификации на устройството. Очаква се, че то ще употребява процесор Snapdrago 855+, като ще има двойна камера и батерия с потенциал 3300mAh. Очакваната цена е към 1400 $.

Huawei продава 100 000 сгъваеми телефона месечно

Лаптопите с два екрана - съществена наклонност през 2020г.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Samsung Galaxy Z Flip смарт телефон сгъваем смарт телефон мобилен телефон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР