Технологии Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy Сред тях

...
Технологии Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy Сред тях
Коментари Харесай

Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy

Технологии Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy Сред тях е новият Note 20 и сгъваемият Galaxy Fold 2  Мартин Дешев 6 август 2020, 06:46  Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy Източник: Samsung
Samsung "разопакова " пет нови устройства в серията Galaxy. Сред тях е и новото потомство на Note. Новият модел Galaxy Note20 получава още по-мощен хардуер и остава ориентиран към потребителите, които имат потребност от допустимо най-голяма продуктивност от мобилния си телефон.

Note20 идва и във версия Note20 Ultra. Note20 Ultra има 108МР съществена камера с два спомагателни датчика, SuperAMOLED екран със 120Hz освежаване, HDR10+ поддръжка и 496ppi. Предната камера е 10МР.

Samsung чака 6G мрежите да тръгнат от 2028 година

Note20 съблюдава традицията и разполага с вграден S Pen, който е по-бърз и акуратен. Освен това получава и нови функционалности и жестове за ръководство.

Задните камери на Note20 Ultra са в настройка 108МР и две по 12МР. Те обезпечават и 50-кратно хибридно нарастване. Телефонът разполага и с 12GB RAM, до момента в който естественият Note20 ще предлага 8GB RAM. По-скъпят модел има и малко по-голяма батерия - 4500mAh по отношение на 4300mAh. Това е поради малко по-големия екран - 6,9 инча по отношение на 6,7 инча.

Някои нови телефони на Samsung ще са без зарядно

Samsung показа и новия таблет Galaxy Tab S7, който ще идва и във версия S7+. Моделът залага на продуктивността, като има по-мощен процесор, S Pen, екран със 120Hz освежаване и версия с 5G. Стандартният S7 ще предлага 11-инчов LTPS TFT екран, а S7+ има 12,4-инчов SuperAMOLED панел.

Таблетите поддържат и Wi-Fi 6, а мощният им хардуер ги прави подобаващи освен за работа, само че и за игри. Подобно на Note20, и S7 ще предлага достъп до облачната гейминг услута Microsoft Xbox Game Pass Ultimate, която ще улесни играенето на игри от Xbox на Android устройства.

Samsung показа и новото потомство на сгъваемия телефон Fold. Неговото цялостно име е Galaxy Z Fold 2, с което компанията сплотява сгъваемите си оферти в серията Galaxy Z.

Fold 2 идва с усъвършенстван, по-здрав корпус и два по-големи екрана. Малкият екран е с размери 6,2 инача, а главният е 7,4-инча. И двата панела са с доста тънки рамки и дребни прорези за камерите. Fold 2 разполага и с по-мощен хардуер, тройна съществена камера, която е на практика същата като тази на Note20 Ultra.

5 нови технологии, които идват при тв приемниците

Fold 2 получава и Flex Mode опцията на Z Flip. Чрез нея телефонът може да се сложи полуоткрит като книга и да се употребява по този начин, без спомагателна подложка. Самият корпус е по-здрав, само че по-тънък (6мм). Пантата също е усъвършенствана и има еластични фибри, които да я почистват от прахуляк и парчета, с цел да не се повреди.

Samsung добави към гамата Galaxy и още две устройства. Новият Galaxy Watch3 и слушалките Galaxy Buds Live.

Galaxy Watch 3 предлага нов дизайн, който следва трендовете при първокласните ръчни часовници. Той е с по-малък и лек корпус, който съчетава с по-голям екран. Устройството ще може да следи равнищата на сатурация на О2 в кръвта, кръвно налягане и да прави електрокардиограми. Ще оказва помощ и за следене на качеството на съня и на тренировките.

Как се развиват сгъваемите телефони година по-късно

Motorola показа сгъваемия смарт телефон Razr

Слушалките Galaxy Buds Live също имат усъвършенстван дизайн, който да е и по-удобен за дълго носене. Той може да се персонализира посредством сменяеми накрайници. Звукът е усъвършенстван посредством съдействие с AKG, а слушалките имат и три микрофона за по-добро качество и шумоизолация. Имат и режим за игри с понижена инертност.

Всички устройства ще стартират да излизат на пазарите по света още този месец. Първоначално в определени страни и с последователното им увеличение.

Asus показа най-мощния смарт телефон с Android до момента

Samsung чака по-малко продажби на електроника

Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Samsung смарт телефон мобилен телефон таблет слушалки мобилни устройства.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Преображение Господне е! Един от най-светлите празници Преображение Господне е! Един от най-светлите празници  303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли 303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли  Жълт код за мощен вятър в 13 области, в 5 - за дъждове Жълт код за мощен вятър в 13 области, в 5 - за дъждове  Повече от 100 души в неопределеност след детонациите в Бейрут Повече от 100 души в неопределеност след детонациите в Бейрут  1 Осигуриха парите за 30% по-високи заплати на хората на първа линия против COVID-19  1 Бизнесът: Ще стартират съкращения  1 Вирусът изхвърли на боклука курорта „ Слънчев бряг " --> Пaрите ни  Осигуриха парите за 30% по-високи заплати на хората на първа линия против COVID-19 Осигуриха парите за 30% по-високи заплати на хората на първа линия против COVID-19  Бизнесът: Ще стартират съкращения Бизнесът: Ще стартират съкращения  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Коронавирусът взе 11 нови жертви в България Коронавирусът взе 11 нови жертви в България  Увеличават се жертвите от детонациите в Бейрут, тридневен печал Увеличават се жертвите от детонациите в Бейрут, тридневен печал  Слънце, само че и дъжд с гръмотевици през днешния ден Слънце, само че и дъжд с гръмотевици през днешния ден  Българският дипломат в Бейрут описа за гърмежите Българският дипломат в Бейрут описа за гърмежите Виц на деня Жена си прави прическа, преди да замине на екскурзия до Рим. - И къде заминаваш - пита фризьорката ѝ. - За Рим. - Ау-у-у, ужасен… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Признаците за дефицит на витамин C Признаците за дефицит на витамин C Кои признаци подсказват за неналичието на витамин C в организма  Пожарът край село Горно Черковище Пожари край Любимец и в Казанлъшко В непосредственост до огъня край село Горно Черковище има стотици декари масиви с роза дамасцена и широколистна гора  Мистериозни семена идват от Китай по пощата Мистериозни семена идват от Китай по пощата Това се случи първо в Съединени американски щати, а в този момент и в Европа  Томислав Дончев Томислав Дончев: Не! Това не е почтено! Следващите дни ще текат интензивни диалози с сътрудниците, напълно скоро ще чуете дефинитивно решение, сподели вицепремиерът в изявление за БГНЕС  Ново огнище на ковид във Варна Ново огнище на ковид във Варна Към момента всички инфектирани са в положително здравословно положение  Франс прес: Премиерът на България прави крачка обратно Франс прес: Премиерът на България прави крачка обратно Световните организации за изказването на Бойко Борисов  Силна стихия в Благоевград, дърво падна на претрупан бул. Силна стихия в Благоевград, дърво падна на претрупан бул. Инцидентът е станал пред гимназия в града  Лудогорец Лудогорец завърши нов трансфер до часове Наставникът на " орлите " - Павел Върба, държи до края на седмицата да бъде привлечено и крило  Херцогинята на Кеймбридж се появи за първи път с маска на лицето Херцогинята на Кеймбридж се появи за първи път с маска на лицето Това стана по време на благотворителна акция  Христо Стоичков Христо Стоичков за COVID-19: Внимателно премислян с години Стоичков разяснява, че насилствената пауза в шампионата на Ла Лига поради пандемията от COVID-19 се е отразила отрицателно на обичания му клуб Барселона  Вдигат заплатите на изложените на първа линия против ковид Вдигат заплатите на изложените на първа линия против ковид Кабинетът утвърди и публично искане до Европейската комисия за приемане на заем от 1 милиарда лева  Бурята Бурята " Исаяс " взе четири жертви в Съединени американски щати Бурята остави без електричество над 3 милиона консуматори в девет щата на Съединени американски щати.  Багер провокира случай с бърз трен за София Багер провокира случай с бърз трен за София Локомотив на бърз трен удря кофа на екскаватор, който се намира на нерегламентирано разстояние от стоманения път, нарушаващо габарита на влака  Меган Фокс Меган Фокс е в България
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР