Технологии Отбягват ли ни извънземните или защо не сме ги

...
Технологии Отбягват ли ни извънземните или защо не сме ги
Коментари Харесай

Отбягват ли ни извънземните или защо не сме ги открили още

Технологии Отбягват ли ни извънземните или за какво не сме ги разкрили още Къде по дяволите са те - Парадоксът на Ферми изтезава учените от десетилетия  Надежда Неменски 14 януари 2020, 15:20  Отбягват ли ни извънземните или за какво не сме ги разкрили още
Отбягват ли ни извънземните или за какво не сме ги разкрили още
 Откритие: откриха корав материал, по-стар от Слънцето
Откритие: откриха корав материал, по-стар от Слънцето
 17-годишен стажант в НАСА откри планета на третия ден от стажа си
17-годишен стажант в НАСА откри планета на третия ден от стажа си
 Мръсните секрети на НАСА
Мръсните секрети на НАСА
 Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените
Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените
 След 60 година небето ще бъде огряно от звездна детонация
След 60 година небето ще бъде огряно от звездна детонация
 Родният автопарк продължава стремглавото си застаряване
Родният автопарк продължава стремглавото си застаряване
 Екзопланета, близнак на Земята, и още секрети открития, за които научихме
Екзопланета, близнак на Земята, и още секрети открития, за които научихме

рез 1950 година по време на обяд на група учени физикът Енрико Ферми озадачава сътрудниците си на масата. Той обобщава две неща: първо галактиката е доста остаряла и доста огромна със стотици милиарди звезди и евентуално още повече обитаеми планети и второ – това значи, че би трябвало да е имало повече от задоволително време да се развият напреднали цивилизации, които да са на всички места във вселената.

Но къде по дяволите са те?

Този елементарен, само че мощен мотив става прочут като Парадокса на Ферми и към момента занимава доста мозъци и през днешния ден. Извънземните би трябвало да са нещо всекидневно, само че въпреки всичко и до през днешния ден няма безапелационни доказателства за съществуването им.

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Ето няколко вероятни аргументи, за какво към момента не сме ги разкрили:

Няма никакви извънземни. Колкото и необикновено да звучи в вселена със стотици милиарди звезди и евентуално 40 милиарда планети с размери на Земята в обитаемата зона, ние може да сме сами.

Няма интелигентни форми на живот, с изключение на нас . (Това допуска, че хората се смятат за интелигентни.) Извънземен живот може да съществува, само че във формата на незначителни микроби или други „ тихи “ галактически животни.

Интелигентните извънземни типове нямат напреднала технология . В момента астрономите употребяват радиотелескопи, с цел да слушат деликатно нощното небе, тъй че, в случай че извънземните не излъчват никакви сигнали, в никакъв случай няма да разберем, че съществуват.

Интелигентният живот се саноунищожава . Независимо дали посредством оръжия за всеобщо заличаване, планетарно замърсяване или създадена болест, може би е в природата на интелигентните форми на живот да се самоубиват, съществувайки единствено за малко време, преди да се измъкнат от съществуването си.

Пентагонът: Имаме секретно видео на среща с НЛО

Вселената е смъртоносно място. В галактическите времеви диапазони, животът може да е краткотраен. Нужен е единствено един метеорит, свръхнова, гама лъчи и така нататък с цел да бъде превърната една планета от цялостна с живот в необитаема.

Космосът е огромен . Само „ Млечния път “ се разгръща на 100 000 светлинни години, тъй че е допустимо фокусираните сигнали от извънземни форми на живот, които са лимитирани до скоростта на светлината, просто още да не са достигнали до нас.

Не търсим задоволително дълго . 80 години – толкоз време е минало откогато радиотелескопите ни разрешават да откриваме извънземни сигнали. Ние търсим интензивно към този момент 60 години – това въобще не е доста време.

Не търсим на вярното място . Както към този момент споменахме вселената е голямо пространство, тъй че има доста райони, в които да слушаме за сигнали. Ако не слушаме в посоката, от която се излъчва сигнал, в никакъв случай няма да го чуем.

Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО

Извънземната технология може да е прекомерно напреднала. Радиотехнологиите може да са постоянно срещани тук на Земята, само че в далечните светове извънземните общества може да са минали към по-модерни информационни технологии, като неутрино сигнали. Тях към момента не можем да ги дешифрираме.

Никой не предава . Може би всеки слуша. Като цяло това се случва тук на Земята. С изключение на няколко къси старания за лъчение на сигнали към звездите, ние не сме създали наличието си известно във Вселената. В реалност, в случай че извънземните имат радиотелескопи, сходни на тези, които имаме на Земята, нашите телевизионни и радиопредавания ще бъдат открити единствено на разстояние до 0,3 светлинни години. Т.е. няма да достигнем до всяка част даже единствено на нашата Слънчева система.

Умишлено не се реализира контакт със Земята . На Земята имаме политики за връзка с коренното население, допустимо е същото да се случва и с нас. Напредналите извънземни общества могат да ползват правила, които лимитират контакта единствено до типове, които доближават висока степен на софтуерна или културна еволюция.

BBC: НЛО над Ирландия, проверяват случая

Извънземните са към този момент тук , ние просто не го осъзнаваме. Много хора обичат това малко евентуално пояснение. Шансовете са дребни, само че не е невероятно държавни организации да крият наличието на извънземни. Въпреки, че е по-вероятно извънземните да са към този момент измежду нас, наблюдавайки човечеството под прикритието на... лабораторни мишки.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: извънземни търсене Земя .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 С какъв брой ще се покачат заплатите в България през 2020 година  1 Хиляди хора с увреждания са без персонален помощник  1 Национална агенция за приходите: Няма да има удължение на периода за касовите апарати  1 Идва ново повишаване на хляба --> Пaрите ни  С какъв брой ще се покачат заплатите в България през 2020 година С какъв брой ще се покачат заплатите в България през 2020 година  Хиляди хора с увреждания са без персонален помощник Хиляди хора с увреждания са без персонален помощник  Национална агенция за приходите: Няма да има удължение на периода за касовите апарати Национална агенция за приходите: Няма да има удължение на периода за касовите апарати  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна  <br> Двойка <strong> подписа брак </strong> наоколо до <strong> изригващ вулкан </strong> <br>
Двойка подписа брак наоколо до изригващ вулкан
 <br> С какво ще ви изненада <strong> 2020 година </strong> съгласно <strong> зодията </strong> <br>
С какво ще ви изненада 2020 година съгласно зодията
 <br> Вижте крайния лист с номинациите за <br>
Вижте крайния лист с номинациите за
Последни  <p>Венера в Риби &ndash; дълбоките води на <strong><span style= Венера в Риби – дълбоките води на любовта и...  <p>Отбягват ли ни извънземните или за какво не сме ги разкрили още</p> Отбягват ли ни извънземните или за какво не сме ги разкрили...  Автоинструктори блокираха центъра на София, не желаят повече часове Автоинструктори блокираха центъра на София, не желаят...  <p>Мелания с&nbsp;палто за <strong>хиляди долари </strong>(СНИМКИ)</p> Мелания с палто за хиляди долари (СНИМКИ)  Ford F-150 Raptor Дизелът прави опит за завръщане в Съединени американски щати  Вещо лице: Висока скорост е повода за злополуката в Хитрино Вещо лице: Висока скорост е повода за злополуката в...  <p><strong>Момичетата</strong>, които съблазняват и&nbsp;<strong>убиват нацисти&nbsp;</strong></p> Момичетата, които съблазняват и убиват...  Щетите след гърмежа в блока във Варна (СНИМКИ) Щетите след гърмежа в блока във Варна (СНИМКИ)  Снимка: iStock Климатична злополука: Температурата на океаните е...  Джейсън Момоа - спечелилият за 2018 година Ето ги - 10 най-красиви мъже в света  <p>Защо <strong>цветята </strong>имат <strong>различни </strong>цветове?</p> Защо цветята имат разнообразни цветове?  <p>Държавата, в която<strong> интернетът е мечта</strong></p> Държавата, в която интернетът е фантазия  Снимка: iStock Французинът, арестуван за блудничество с малолетни, остава в...  <p><strong>Килауеа</strong> - рисково, само че впечатляващо място (ВИДЕО)</p> Килауеа - рисково, само че впечатляващо място (ВИДЕО)  Кадри от изложбата Българска любовна история от Исландия в фотоси  Том Ханкс Звездите, които започнаха с филми на ужасите  Прокурори и проверяващи влязоха в Басейнова дирекция - Благоевград Прокурори и проверяващи влязоха в Басейнова дирекция...  Гъвкавата батерия на Jenax Компания основава гъвкава батерия за умни устройства  Джей Ло Пренебрегнаха Джей Ло, не получи номинация за...  По-добър ли е бил сексът при социализма По-добър ли е бил сексът при социализма Всичко от през днешния ден Виц на деня Грипна почивка. Няма кой да гледа детето. Връчват го на татко му и като чува, че ще върви с тате на работа, момченцето блества като… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка:  Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд  Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на Водещи вести  Снимка: БГНЕС Официално: Емил Димитров-Ревизоро заема поста на Нено Димов  Вещо лице: Висока скорост е повода за злополуката в Хитрино Вещо лице: Висока скорост е повода за злополуката в Хитрино  Щетите след гърмежа в блока във Варна (СНИМКИ) Щетите след гърмежа в блока във Варна (СНИМКИ)  Снимка: iStock Кой е най-хубавият град за живеене в света  Автоинструктори блокираха центъра на София, не желаят повече часове Автоинструктори блокираха центъра на София, не желаят повече часове  Снимка: iStock Огромна пропаст погълна рейс в Китай, шестима са починали (+Видео)  Кадри от изложбат </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР