Технологии Над 4 млрд. души по света използват чат приложения

...
Технологии Над 4 млрд. души по света използват чат приложения
Коментари Харесай

Над 4 млрд. души по света използват чат приложения

Технологии Над 4 милиарда души по света употребяват чат приложения Популярността на услугата пораства по-бързо поради ковид  Мартин Дешев 31 май 2020, 15:40  Над 4 милиарда души по света употребяват чат приложения Източник: Getty images
ече над 4,3 милиарда души по целия свят употребяват чат приложения. Популярността на тази услуга се усилва по-бързо поради ограничаващите ограничения в резултат на ковид, демонстрира изследване на Juniper Research, представено от онлайн изданието VanillaPlus.

Фейсбук прекръсти криптопортфейла си на Novi

Ръстът по отношение на предходната година е 9%, като пандемията усили нуждата на хората да споделят от отдалеченост. Ръст на известността има за всички чат приложения, като те към този момент са десетки.

Фейсбук пуска приложение на Messenger за Windows и Mac

За мнозина чат приложенията не са само средство за замяна на известия с другари. Те се трансформират и в средство за работа.

Фейсбук пуска услуга за онлайн заплащания

Фейсбук приготвя огромни промени за криптовалутата си

Проучването засича растеж на потреблението на чат приложенията за нов канал за търговия. Това важи изключително за приложенията, които поддържат интеграция с услуги за онлайн разплащания. Такива към момента са малко, само че наклонността е точно в тази посока. Дори и приложенията без сходна функционалност обаче се употребяват от ден на ден от търговците като средство за връзка с клиенти и основаване на по-трайни връзки с тях.

Анализът регистрира растеж и на новия стандарт RCS, който желае да размени обичайните SMS-и. Той към този момент обаче е доста дребен. RCS поддържа изображения и друго наличие в известията, както и внедряване на платежни услуги.

Очакванията са, че известността на RCS няма да е доста огромна, защото през 2020 година едвам 16% от смарт телефоните по света ще го поддържат, само че в същото време всички смарт телефони могат да работят с към този момент известните чат приложения. Затова те евентуално ще останат без конкуренция от други платформи, само че ще би трябвало да се борят между тях за вниманието и интереса на потребителите.

Хората нямат доверие на Фейсбук за криптовалутата

Какво ще кажете, в случай че ви предложат 1 милиарда $?

Instagram
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев чат чат приложение мобилно приложение интернет
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР