Технологии Motorola представи сгъваемия смартфон Razr Телефонът е само началото

...
Технологии Motorola представи сгъваемия смартфон Razr Телефонът е само началото
Коментари Харесай

Motorola представи сгъваемия смартфон Razr

Технологии Motorola показа сгъваемия смарт телефон Razr Телефонът е единствено началото на цяла гама сгъваеми модели  Мартин Дешев 14 ноември 2019, 06:46  Motorola показа сгъваемия смарт телефон Razr Източник: Motorola
Motorola се причислява към пазара на сгъваемите смарт телефони със собствен модел. Тя показа новото потомство на Razr, който беше известен преди към 15 години.

Сега той се завръща с освежен дизайн и във формата на смарт телефон. Новият Motorola Razr се сгъва от горната страна надолу, както известните телефони вид "мида " преди години и както своя предходник.

Цялата вътрешна страна е един сгъваем екран. Той е 6,2 инча, P-OLED, т.е. с пластмасово покритие, защото към момента няма сгъваемо стъкло. Дисплеят е подсигурен от панта, която е направена по този начин, че да скрива пролуките и когато той е прегънат, наподобява прегънат изцяло равно.

Meet the Motorola Moto Razr 2019 Folding Smartphone #Moto #Motorola #Razr #razr2019 pic.twitter.com/fMMS7HMFW5
— TechDroider (@techdroider) November 14, 2019
Панелът е с съразмерност 21:9, като е с резолюция 2142х876 пиксела. Когато телефонът е прегънат, начело има втори екран. Той е 2,7-инчов, като е очакван единствено за съществена информация като час, вести и така нататък На него не може да се написа или да се употребяват приложения (с изключение на музикален плейър), само че може да се употребява за селфита и видеоразговори.

Дизайнът на новия Razr умишлено припомня този на своя предходник. В "брадичката " под екрана има оптичен датчик за пръстов отпечатък, GPS, WiFi, антени и различен хардуер. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 710, като има 6GB RAM, 128GB вградена памет, а операционната система е Android 9, като е очакван ъпдейт до Android 10 с нови функционалности.

Новият Razr има една съществена камера с 16МР, която е под външния екран. Вътре при главния екран има и 5МР камера за видеоразговори и селфита. На разположение е и ToF датчик.

Hello Motorola Razr 2019 #Motorola #MotoRazr #Razr #Moto pic.twitter.com/tyWOBXGHVj
— TechDroider (@techdroider) November 14, 2019
Батерията на Razr е 2510mAh, които в действителност се реализират от две акумулатори във всяка от половините на устройството. Според Motorola това ще е задоволително за един ден обикновено потребление. Телефонът няма слот за microSD карти нито общоприет жак за слушалки. Вместо това има един USB-C порт, като употребява eSIM модул с вградена SIM карта. Цената на новия Razr ще е 1500 $, като продажбите би трябвало да стартират през декември и януари според от района.

В изявление за CNET, президентът на Motorola Серджио Буниач споделя, че компанията вижда Razr като начало на цяла гама с сходни устройства. Той споделя, че до момента в който компанията е разработвала новия Razr, е разгледала над 20 разнообразни разновидността. Въпреки това Motorola няма да бърза с другите модели и желае първо да види какви ще са реакциите на потребителите за актуализирания Razr.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Motorola RAZR смарт телефон сгъваем смарт телефон мобилни телефони .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 " Две пенсии " са по-малко от една  1 Витошка в топ 50 по най-високи наеми в света  1 Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София  1 Заявление за безработица се подава и по електронен път --> Пaрите ни  " Две пенсии " са по-малко от една  Витошка в топ 50 по най-високи наеми в света Витошка в топ 50 по най-високи наеми в света  Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София  Заявление за безработица се подава и по електронен път Заявление за безработица се подава и по електронен път Не пропускай  <br> Все още ли сме най-нещастните в Европа <br>
Все още ли сме най-нещастните в Европа
 <br> Три <strong> измислени научни обстоятелството </strong>, в които евентуално вярвате <br>
Три измислени научни обстоятелството , в които евентуално вярвате
 <br> <strong> 5 знака </strong>, че в дома ви има <strong> дървеници </strong> <br>
5 знака , че в дома ви има дървеници
 <br> <strong> Кейт Мидълтън </strong> още веднъж <strong> </strong> очарова с визия (СНИМКИ) <br>
Кейт Мидълтън още веднъж очарова с визия (СНИМКИ)
Последни  Доналд Тръмп Импийчмънта на Тръмп, какво се случва  Motorola Razr Motorola показа сгъваемия смарт телефон Razr  <p>Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда</p> Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда  <p><strong>8 съвета</strong> за <strong>съвършено лице</strong> даже и след изтощителна седмица</p> 8 съвета за напълно лице даже и след изтощителна...  <p><strong>Да прозреш Раковски:</strong> Как се написа разказ за един популярен бунтовник?</p> Да прозреш Раковски: Как се написа разказ за един популярен...  <p>Тръмп одобри Ердоган,100 милиарда $: Добри другари сме</p> Тръмп одобри Ердоган,100 милиарда $: Добри другари сме  Климатичните промени или корупцията потопиха Венеция Климатичните промени или корупцията потопиха Венеция  Вучич желае „ Малък Шенген ”, в Косово сочат към Путин Вучич желае „ Малък Шенген ”, в Косово сочат към Путин  Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне Тези открития трансформират всичко, което знаем за...  <p>Ще има ли продължение на&nbsp;<strong><span style= Ще има ли продължение на "Приятели "  Страшна злополука в Словакия, доста починали и ранени Страшна злополука в Словакия, доста починали и ранени  Приеха бюджета на първо четене - догонващ или уравновесен Приеха бюджета на първо четене - догонващ или уравновесен  <p>Бочели: <strong>Ужасен съм</strong> от случилото се с този <strong>невероятен изпълнител</strong></p> Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен...  Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров  <p><strong>Многоцветни и завладяващи</strong> - картините на Вили Николов</p> Многоцветни и завладяващи - картините на Вили Николов  Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години  <p><strong>&quot;Витошка&quot;</strong> е измежду <strong>най-скъпите улици</strong> в Европа</p> "Витошка " е измежду най-скъпите улици в Европа  <p>Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа</p> Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа  Кадър от апарата Hayabusa2 по време на снижаването му към метеорита Ryugu Hayabusa2 се отдели от Ryugu и се връща към Земята  Снимка: pixabay Загиналата в Рила туристка е дълготраен публицист в... Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и Водещи вести  Доналд Тръмп Импийчмънта на Тръмп, какво се случва  Снимка: pixabay Загиналата в Рила туристка е Лили Тодорова, дълготраен публицист в Българска телеграфна агенция  <p>Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда</p> Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда  Страшна злополука в Словакия, доста починали и ранени Страшна злополука в Словакия, доста починали и ранени  <p><strong>8 съвета</strong> за <strong>съвършено лице</strong> даже и след изтощителна седмица</p> 8 съвета за напълно лице даже и след изтощителна седмица  <p><strong>Да прозреш Раковски:</strong> Как се написа разказ за един популярен бунтовник?</p> Да прозреш Раковски: Как се написа разказ за един популярен бунтовник?  <p><strong>&quot;Витошка&quot;</strong> е измежду <strong>най-скъпите улици</strong> в Европа</p> " Витошка " е измежду най-скъпите улици в Европа  Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне  <p><strong>Поли Генова</strong> качи фотография с обичания, сподели и дребния Даниел</p> Поли Генова качи фотография с обичания, сподели и дребния Даниел  <p>Бочели: <strong>Ужасен съм</strong> от случилото се с този <strong>невероятен изпълнител</strong></p> Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен реализатор  Водният режим на Перник се удължава - 12 часа Водният режим на Перник се удължава - 12 часа  Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР