Технологии Microsoft пусна изцяло обновения браузър Edge Той използва софтуерна

...
Технологии Microsoft пусна изцяло обновения браузър Edge Той използва софтуерна
Коментари Харесай

Microsoft пусна изцяло обновения браузър Edge

Технологии Microsoft пусна напълно актуализирания браузър Edge Той употребява софтуерна платформа като Chrome на Гугъл  Мартин Дешев 16 януари 2020, 06:08  Microsoft пусна напълно актуализирания браузър Edge Източник: Microsoft
Microsoft разгласи, че стартира разпространяването на напълно модифицирания и освежен браузър Edge. Стабилната версия Edge 79 към този момент може да се изтегли от уеб страницата на Microsoft, като последователно тя ще бъде автоматизирано конфигурирана и на компютрите, които сега употребяват по-старата версия на браузъра.

Новата версия на Edge е налична за Windows, Android и iOS. За мобилните платформи тя ще се обнови автоматизирано и не е нужно потребителите да вършат нищо. Автоматичното обновяване за Windows 10 ще стартира през идващите седмици и ще продължи няколко месеца. Затова по-нетърпеливите консуматори, могат да си изтеглят браузъра ръчно.

Microsoft пусна доста значим ъпдейт за Windows 10

Обновеният Edge употребява софтуерната платформа Chromium, която е в основата и на Гугъл Chrome. Първоначално в Edge 79 ще липсват някои от познатите функционалности на Chromium, отбелязва The Verge. Сред тях е синхронизиране на добавките и историята. Функции като синхронизиране на обичани страници, настройки и контакти сред устройствата, ще работят още през цялото време.

Microsoft стопира поддръжката на Windows 7

Microsoft възнамерява да добави и останалите функционалности през идващите няколко месеца. Освен това Edge ще има и някои лични благоприятни условия. Например функционалността Collections. Чрез нея потребителите ще могат да събират наличие и фотоси от страниците, които посещават. Има и усъвършенствани отбрани срещу следене на онлайн интензивността от страници и приложения.

Edge ще предлага и режим Internet Explorer. Това ще му разреши да работи като по-стария браузър и ще е уместно за компании и институции, които към момента разчитат на остарели софтуерни и онлайн платформи, които не са съвместими с по-новите технологии.

4 метода да подобрим сигурността на Windows 10

Алтернативи на паролата за профилите в Windows 10

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Мартин Дешев Microsoft Edge Chrome браузър интернет
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР