Технологии Microsoft представи новото Start меню за Windows 10 Дизайнът

...
Технологии Microsoft представи новото Start меню за Windows 10 Дизайнът
Коментари Харесай

Microsoft представи новото Start меню за Windows 10

Технологии Microsoft показа новото Start меню за Windows 10 Дизайнът му към този момент ще може да се преценява по-добре с определената тематика на интерфейса  Мартин Дешев 4 юли 2020, 16:54  Microsoft показа новото Start меню за Windows 10 Източник: Microsoft
Microsoft показа обновеното Start меню за Windows 10. Компанията работи по него от известно време, като в този момент е подготвена с него, заяви тя в блога си.

Microsoft пуска два незабавни ъпдейта за Windows 10

Голямата смяна е, че Start менюто към този момент ще може да се приспособява по-добре към употребяваната образна тематика за интерфейса на операционната система. В момента иконите и интерактивните плочки са със сини подложки, които не се махат.

Какво би трябвало да знаем за браузъра Microsoft Edge

Браузърите Chrome и Edge ще употребяват по-малко RAM

Новата версия на менюто отстранява тези сини подложки за иконите, а плочките стават с транспарантни подложки. Така те ще се сливат с определения цвят на тематиката. Това ще направи интерфейса по-единен и моден.

Новият дизайн ще е деен по дифолт. Потребителят обаче ще има опция още веднъж да оцвети плочките в определен от него цвят. Това ще става от настройките за персонализация в секцията Цветове. Там потребителят ще може да избира тематиката за интерфейса, както и дали да задейства "акцентиращ цвят " за другите детайли в операционната система.

Друга забавна оригиналност в Windows 10 ще бъде смяната на клавишната композиция ALT+Tab. Тя ще може да изрежда освен отворените прозорци, само че и отворените обособени табове в браузъра Microsoft Edge. Това ще улесни потребителите в по-бързата навигация сред голям брой прозорци и табове. От менюто с настройки тази функционалност ще може да се ограничи, при предпочитание на потребителя.

Как да преведем интернет уебсайт посредством браузъра Microsoft Edge

Microsoft пуска нов вид Office документи като лего блокчета

Това ще са част от новите функционалности и благоприятни условия от есенния ъпдейт на Windows 10. В момента той се създава и пробната версия към този момент се изпраща до потребителите в програмата Windows Insider.

Microsoft пусна напълно актуализирания браузър Edge

Microsoft пуска приложение за фамилна сигурност

Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Microsoft Windows 10 операционна система софтуер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР