Технологии, иновации и динамика. Едва ли има по-подходящи думи, с

...
Технологии, иновации и динамика. Едва ли има по-подходящи думи, с
Коментари Харесай

ТМТ Експо или защо е важно текстилният сектор да има своята професионална платформа?

Технологии, нововъведения и динамичност. Едва ли има по-подходящи думи, с които да определим актуалната текстилната промишленост. Нека прибавим интерактивността и светкавичните информационни канали, които актуалният бизнес употребява. Усещате, нали? Всичко казано дотук ясно посочва за все по-рядката опция представителите на сектора да реализират физически срещи с клиентите си, с актуалните и евентуалните си бизнес сътрудници и да се срещат от първо лице с най-модерните машини и технологии.

Съобразявайки се с динамичността, заобикаляща ни отвред, и през тази година Интер Експо Център даде опция да присъстваме на ТМТ Експо – текстилното ревю на България. От 25 до 27 септември форумът събра водещи български и интернационалните компании с гости от страната и чужбина, които показаха текстил, машини и технологии.
Акцентите
Второто издание на ТМТ Експо се организира в две от изложбените зали на Интер Експо Център. Форумът затвърди мястото си в изложбения календар у нас и разшири границите си към Балканския полуостров и Източна Европа. „ Събитието е значимо за сектора; ТМТ Експо е единственият сходен бизнес формат в България “, разясниха присъстващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР