Технологии Huawei спасява бизнеса си с мащабна реорганизация Основателят на

...
Технологии Huawei спасява бизнеса си с мащабна реорганизация Основателят на
Коментари Харесай

Huawei спасява бизнеса си с мащабна реорганизация

Технологии Huawei избавя бизнеса си с огромна метаморфоза Основателят на компанията желае процесът да завърши до 5 години  Мартин Дешев 13 август 2019, 11:02  Huawei избавя бизнеса си с огромна метаморфоза Източник: Huawei
снователят на Huawei Рен Женгфей възнамерява огромна метаморфоза на ИТ колоса в границите на идващите три до пет години. В писмо до чиновниците на компанията Рен споделя, че това е неотложно, с цел да може тя да се оправи с "трудните условия ", оповестява организация Bloomberg, която е видяла писмото.

Китайските производители на смарт телефони завладяват пазара

Нов огромен спад за продажбите на iPhone

"Трябва да правим реструктурирането в напрегнати и сложни условия и да създадем желязна армиа, която да ни помогне да победим. Абсолютно наложително е да направи реорганизацията в границите на три до пет години ", написа Рен. Говорител на Huawei е удостоверил пред Bloomberg за достоверността на писмото.

Използването на военни термини е всекидневно за Рен, който е бил инженер в армията. "Два патрона бяха изстреляни против нашия бинес с потребителска електроника и за жалост уцелиха резервоарите ", написа още Рен.

Държим ли бъдещето в ръцете си с Huawei Mate X

Целта на Рен е да направи Huawei по-устойчива на вероятно удължение или задълбочаване на възбраните против компанията в Съединени американски щати или други страни. Предстои "дълъг и мъчителен марш " на бизнеса с потребителска електроинка, като се постанова да се извършат доста промени, добавя създателят на компанията.

Той написа, че ненужни отдели и организации ще бъдат махнати и ще се направи деликатна оценка на всичко. За в този момент Рен не дава по-конкретни детайлности какви промени ще включва реорганизацията и какъв е проектът му.

Видимо е обаче, че той желае Huawei да понижи зависимостта си от трети лица. Тя разчита на не малко американски компании за програмен продукт (Android от Google) и хардуер (процесори от Qualcomm, Intel и др). Компанията към този момент показа своята опция на Android - Harmony OS, като разгласи, че може да премине напълно към нея "в рамките на два дни ", в случай че се наложи. Все отново Huawei избира да не се стига до там и желае да продължи да работи с сътрудниците си и паралено с това да развива и Harmony OS.

Huawei Harmony OS ще е алтернативата на Android

Huawei: Нашата опция ще е по-бърза от Android

Друг проблем се оказва и конкуренцията при 5G технологиите. Мрежите от пето потомство стартират да навлизат на всички места, като съгласно Рен "САЩ не употребяват най-развитите 5G технологии. Това може да докара до тяхното закъснение в бранша и на изкуствения разсъдък ".

Huawei към момента има ограничавания в Съединени американски щати

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Huawei Съединени американски щати софтуерни компании ИТ гиганти
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР