Технологии Huawei кани на прожекция на трите най-добри филма от

...
Технологии Huawei кани на прожекция на трите най-добри филма от
Коментари Харесай

Huawei кани на прожекция на трите най-добри филма от Huawei Smartphone Film Festival

Технологии Huawei кани на прожекция на трите най-хубави кино лентата от Huawei Smartphone Film Festival Входът е свободен, а един от гостите ще завоюва камерата на фестивала – Huawei P30 Pro  Александра Грамова 19 юли 2019, 10:28  Huawei кани на прожекция на трите най-хубави кино лентата от Huawei Smartphone Film Festival Източник: iStock/Getty Images
Huawei България и Cinelibri канят всички почитатели на марката и фенове на киното на специфична прожекция на трите филма-победители в Huawei Smartphone Film Festival, на 23 юли, вторник, от 19 часа в Дома на киното.

Прожекцията се явява край на взаимната самодейност на Huawei и Cinelibri за снимане на късометражни филми с помощта единствено на камерата на смарт телефон – новаторската тройна Leica система на Huawei P30 Pro. В първия стадий на състезанието претендентите трябваше да показват така наречен трийтмънт – или изложение на своята концепция за късометражен филм. Сред получените хрумвания, жури в състав Крум Родригес, Стаси Айви, Крис Захариев, Жаклин Вагенщайн и Лонгруи Циу избраха 11 финалисти, които имаха разполагаем 1 месец да осъществят концепциите си с възложен им за задачата смарт телефон P30 Pro и скъпи препоръки от страна на Cinelibri, медийния сътрудник АртАкция, и членовете на журито, които през този месец влязоха в ролята на ментори на 11-е финалисти. Всички участващи екипи съумяха да снимат и инсталират късометражни филми с дължина до 11 минути, а кои са трите най-хубави от тях съгласно журито, ще разберем на 23 юли, когато и ще ги забележим на огромен екран в Дома на киното от 19 часа.

Всички участници изживяха един натоварен летен месец, в който благодарение на менторите си минаха през всички стъпки, креативен, механически и прочувствени, от концепцията до приключения филм.

„ Това е силата на днешните технологии. Когато приказваме за тяхната демократизация, имаме поради тъкмо това – всеки може да бъде създател с тях, да провокира себе си, да научи повече за личните си ползи и темперамент, както и за един креативен развой, бил той фото или видео, който може да се окаже негова бъдеща специалност “, показа Лонгруи Циу, общоприет управител на потребителския бизнес на Huawei в България, и член на журито на фестивала.

„ Huawei Smartphone Film Festival потвърждава, че с добра концепция, насоки от верните хора и поддръжката на толкоз доста вярващи в историята ти страни, киното се трансформира в налична територия. Щастливи сме, че имахме шанса да прочетем всички получени трийтмънти, да разберем тематиките, които вълнуват участниците и да проследим целия креативен развой. Изживяване, което на драго сърце бихме повторили”, описа Теа Денолюбова, основен редактор на формалния медиен сътрудник на фестивала АртАкция.

Кои са трите кино лентата спечелили остава загадка до последния миг и за техните създатели. Заповядайте дружно с тях да изживеете кулминационната точка на Huawei Smartphone Film Festival, да чуете усещания персонално от тях и от членовете на журито, и да участвате в лятна лотария за камерата на фестивала – Huawei P30 Pro.

Повече информация може да откриете на www.atrakcia.bg и на страницата на събитието във Facebook.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР