Технологии Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020

...
Технологии Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020
Коментари Харесай

Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020

Технологии Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020 Най-голямото ревю за потребителска електроника стартира с огромни упования  Мартин Дешев 6 януари 2020, 11:46  Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020 Източник: ЕПА/БГНЕС
ази седмица в Лас Вегас стартира най-голямото ревю за потребителска електроника в света. CES 2020 ще се опита да притегли вниманието с огромни упования и авангардни технологии.

Повечето от тях са познати, само че дълго време стоят на назад във времето, тъй като не са задоволително развити за всеобщия консуматор. Сред тях са холограмите. Няколко компании ще спредставят техните оферти в този сегмент.

Какви ще са технологиите през новото десетилетие

Една от тях е Looking Glass, която ще покаже 32-инчов холограмен екран. Той ще стартира да се продава още тази година, само че в лимитирани бройки. Очаква се други компании да показват холограмни цифрови асистенти, устройства за холограмни реклами и други

4 технологии, които изчезнаха през последните 10 години

Друа позната технология, която ще се опита да се възроди през 2020 година, е добавената действителност. За в този момент тя се радва на известност най-вече в индустрията, където в някои фабрики служащите употребяват очила с добавена действителност, с цел да наблюдават данни за машините, указания за сглобяване и така нататък Очаква се тази технология да се радва на по-голямо внимание на CES 2020 в сравнение с виртуалната действителност. Нови оферти като добавена действителност за предното стъкло на автомобил, огледала за дома с добавена действителност и други сходни разработки ще показват опциите на технологията.

Роботите и изкуственият разсъдък също ще преобладават CES 2020. Очаква се Samsung да показа изкуствения разсъдък Neon, който ще бъде свеобразен виртуален човек със качества да води диалог, да пресъздава страсти и да научава нови неща без да разполага с каквато и да е спомагателна информация за тях.

Роботите ще наподобяват скромни, само че опциите им последователно ще се усъвършенстват и ще навлизат във от ден на ден сфери. На CES 2020 не се чакат огромни изненади към роботите, а най-много демонстрации на усъвършенстваното досега.

Друга настояща тематика ще е и Интернетът на нещата (IoT). Това са умните термостати, камери и всевъзможни датчици. Те ще могат да се употребяват за автоматизиране на огромна част от дейностите в всекидневието, както и за възстановяване на общото качество на живот. От години се предвижда, че 2020 година ще е началото на огромния взрив на IoT. CES 2020 ще е първата действителна индикация дали това ще се случи съгласно упованията.

Най-важните софтуерни промени за последните 10 година

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев роботи изкуствен интелект холограми CES 2020 технологии
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР