Технологии Google Maps ще имат инкогнито режим за iOS Той

...
Технологии Google Maps ще имат инкогнито режим за iOS Той
Коментари Харесай

Google Maps ще имат инкогнито режим за iOS

Технологии Гугъл Maps ще имат тайно режим за iOS Той няма да съхранява търсенията и посетените места от потребителя  Мартин Дешев 10 декември 2019, 06:28  Гугъл Maps ще имат тайно режим за iOS Източник: ЕПА/БГНЕС
Гугъл прибавя тайно режим за приложението Гугъл Maps за iOS, заяви компанията в блога си. Режимът се предлага от известно време за Android, като към този момент ще е наличен и за потребителите на iOS устройства.

Apple ще предложи „ напълно безжичен “ iPhone

Той ще работи по същия метод. Режимът се задейства от менюто, което се появява при натискане на иконата със фотографията от профила на потребителя в горния десен ъгъл на екрана. Там се намира редът Turn on incognito mode (Включване на тайно режим).

Apple остана без основателя на iPhone

Когато функционалността е задействана, Гугъл Maps няма да резервира никаква история за търсени обекти, посетени места и така нататък Данните няма да се прибавят в Timeline, нито ще се пазят в историята на локациите в профила. Освен това обаче в този режим потребителят няма да получава никакви персонализирани рекомендации за заведения за хранене и обекти, които се вършат точно въз основата на предходната му история.

Новата функционалност е налична за потребителите на iOS незабавно. За задачата те би трябвало да обновят приложението до най-новата му версия.

Как да подобрим сигурността на iPhone

Освен това Гугъл ще пусне и нова функционалност за Timeline за Android. Потребителите ще могат да трият вкупом посетени места непосредствено от търсчката на Timeline. Това ще улесни триенето на посетени заведения за хранене да вземем за пример, които човек повече не желае да са в рекомендациите му. Функцията ще се предложи първо за Android през идващия месец.

Apple обмисля да продава абонаменти за iPhone

Apple приготвя гама от устройства за умни домове

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Гугъл Google Maps персонални данни карти киберсигурност
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР