Технологии Facebook направи директен конкурент на... Instagram Компанията създава функция

...
Технологии Facebook направи директен конкурент на... Instagram Компанията създава функция
Коментари Харесай

Facebook направи директен конкурент на... Instagram

Технологии Фейсбук направи пряк съперник на... Instagram Компанията основава функционалност за по-лесно разглеждане на фотоси  Мартин Дешев 15 ноември 2019, 13:16  Фейсбук направи пряк съперник на... Instagram Източник: iStock/Getty Images
Фейсбук тихомълком работи по самобитен пряк съперник на Instagram, който да вгради в главното си приложение. Функцията се споделя Popular Photos и към този момент се тества измежду някои консуматори, оповестява онлайн изданието TechCrunch.

Фейсбук пуска услуга за онлайн заплащания

Компанията е удостоверила, че е направила дребен тест на такава функционалност през октомври. Сега резултатите се проучват и по-натам ще се създадат още проби. Фейсбук обаче не дава повече детайлности за проектите си.

Зукърбърг: ИТ колосите не би трябвало да дефинират истината

Фейсбук приготвя огромни промени за криптовалутата си

Самата функционалност е част от главното приложение на Фейсбук. Когато потребителят види фотография в потока от изявления в профила си, може да я отвори на цялостен екран с едно натискане. Снимката се отваря на цялостен екран с черен декор. При плъзгане на пръст изпод нагоре, вместо да се върне назад в News Feed, потребителят остава в същия режим, като стартират да се появяват нови и нови фотоси от приятелите, групите и страниците, които той следва.

Функцията употребява така наречен безпределно зареждане. Тя ще демонстрира нови и нови фотоси, тъкмо както Instagram. Към всеки кадър се демонстрират броя лайкове, бутоните за харесване, шерване и коментиране. Изобразява се и дребна част от текста към фотографията с алтернатива да се пресъздава цялостният текст.

Основната цел на Popular Photos е да сътвори олекотен режим за бързо разглеждане на фотоси. Една от аргументите за известността на Instagram е точно опцията да се гледат фотоси и къси клипове, без да има огромно затрупване от информация, статуси, вести и други

Това са най-популярните подправени вести във Фейсбук

Хилари Клинтън: Зукърбърг вреди на демокрацията

Така Фейсбук на процедура основава пряк съперник на Instagram, макар че има платформата. От доста време обаче Фейсбук сближава двете услуги, като в приложението на Instagram има много препратки към Фейсбук.

Фейсбук ще дава здравни препоръки на потребителите

Какво ще кажете, в случай че ви предложат 1 милиарда $?

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Фейсбук Instagram обществена мрежа ИТ компании
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР