Технологии Брин и Пейдж предизвикаха недоволство в Google Основателите на

...
Технологии Брин и Пейдж предизвикаха недоволство в Google Основателите на
Коментари Харесай

Брин и Пейдж предизвикаха недоволство в Google

Технологии Брин и Пейдж провокираха неодобрение в Гугъл Основателите на компанията бяха подложени на критика от чиновниците за решението си  Мартин Дешев 5 декември 2019, 11:16  Брин и Пейдж провокираха неодобрение в Гугъл Източник: Getty Images/Guliver
лед като съоснователите на Гугъл Лари Пейдж и Сергей Брин оповестиха, че се отдръпват от управителните си постове в Alphabet, те бяха подложени на критика от самите чиновници на компанията. Основните рецензии са, че Пейдж и Брин оставят доста нерешени проблеми в Гугъл и са се надявали да им извърнат повече внимание, оповестява BusinessInsider.

Основателите на Гугъл се отдръпват от управлението

Служителите разясняват в Twitter, че са се надявали Пейдж и Брин да се намесят в огромните кавги към Гугъл. Сред тях са обвиняванията в полов тормоз към някои ръководители в компанията. Отношенията на Гугъл с Китай и военните в Съединени американски щати също провокират много полемики измежду чиновниците на Гугъл. Също по този начин има и доста обвинявания против управлението в реваншизъм против чиновниците, които повдигат тематиките за проблемите и желаят по-активни дейности.

ИТ водачите с апел за повече старания за климата

"Имаше част от чиновниците, които чакаха, че създателите на компанията може да се върнат и да оправят нещата, само че с решението си те на практика поддържаха статуквото ", разгласи старши продуктовият управител в Гугъл Том Карло.

In some ways, it's helpful to people who might want to advocate for internal change. There was a subset of employees who thought the founders might come back and set things right, but today they essentially endorsed the status quo.
— Ok, Sooner. (@tomkarlo) December 4, 2019
Коментарите на останалите чиновници са в подобен звук. Основното неодобрение е, че те са очаквали след отдръпването на Брин и Пейдж от управлението на Alphabet да се върнат в Гугъл с по-активни функции.

В реалност обаче Пейдж и Брин от повече от година имат минимално присъединяване в протичащото се в Гугъл. Те все по-рядко ходеха на срещите със чиновниците и не ходеха толкоз постоянно в офисите на компанията.

Instead of taking a stand for their employees, they are abdicating their responsibilities and leaving us to suffer.

The proud and brave Larry and Sergey.#DontBeEvil #ConventionalCompany
— Rebecca Rivers (@Tri_Becca90) December 3, 2019
"Вместо да поддържат чиновниците си, те абдикират от отговорностите си ни оставят да страдаме. Това са гордите и смели Лари и Сергей ", разяснява Ребека Ривърс, която предишният месец беше уволнена с още трима нейни сътрудници от Гугъл с обвиняване, че са предавали секрети на компанията. Самата тя обаче твърди, че това е реваншизъм поради обществените ѝ рецензии и активизъм против работата на Гугъл с американските гранични служби.

Въпросните чиновници са и част от вътрешната самодейност в Гугъл, която приканва чиновниците на компанията да стачкуват против всички проблеми и да изискват дейни дейности от управлението. През предходната година те проведоха митинг на над 20 000 чиновници на Гугъл, които за малко напуснаха работните си места и желаеха управлението да направи нещо против обвиняванията в полов тормоз. Според уредниците дейностите на Брин и Пейдж в този момент са тъкмо противоположното: "вместо да изправят потъващия транспортен съд, те слязоха от него ".

Гугъл влага над 2 милиарда $ в зелена сила

ИТ колосите в спор кой е по-лош с данните на хората

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Лари Пейдж Сергей Брин Сундар Пичай Гугъл Alphabet ИТ колос технологии
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР