Технологии Boeing обмисля да спре производството на 747 Компанията има

...
Технологии Boeing обмисля да спре производството на 747 Компанията има
Коментари Харесай

Boeing обмисля да спре производството на 747

Технологии Boeing обмисля да спре производството на 747 Компанията има поръчки за още две години, само че по-късно бъдещето е неразбираемо  Мартин Дешев 6 юли 2020, 06:15  Boeing обмисля да спре производството на 747 Източник: boeing.com
Boeing обмисля да спре производството на колоса 747-8, оповестява Bloomberg, като се базира на свои източници в компанията. Самият производител разяснява само, че има поръчки за още "повече от две години ".

Boeing стартира новото узаконяване на 737 Max

Според източниците на Bloomberg обаче компанията е направила няколко дискретни промени в употребяваните думи за финансовите си документи. За момента няма пояснение за възможното решение на Boeing.

Абсурдната истина за компютрите на актуалните пътнически самолети

Нови проблеми забавят връщането на Boeing 737 MAX

Ако то бъде доказано, няма да е изненада. Boeing 747-8 е по-голямата и съвременна версия на "джъмбото ". Той обаче излезе на пазара много по-късно и на висока цена.

През това време пазарът се промени и от огромни самолети се пренасочи към по-малки, тъй като са по-евтини за поддръжка и пазаруване, а постоянно се оказват и по-практични и с по-малък разход на гориво за един пасажер. Същата орис сполетя и неговия по-голям съперник Airbus A380, чието произвеждане също ще бъде спряно след извършване на наличните досега поръчки

За Boeing 747-8 ползата също не е доста огромен. Според Bloomberg, самолетът губи пари за Boeing от 2016-та година насам. Има останали 15 поръчки, като всички те са за карго версията и 12 от тях са за американската UPS. Последната пътническа версия на 747-8 е поръчана едвам през 2017 година и е за новия аероплан на американския президент.

Boeing 777X направи сполучлив първи полет

Airbus стопира производството на колоса А380

747 се създава в разнообразни версии от над 50 години, като първият влиза в постоянна работа през януари 1970 година Дълги години той е най-популярният и различим аероплан, само че наподобява, че даже и осъвременената му версия не съумява да отговори на измененията на пазара.

Boeing разгласи, че е подготвена с новия програмен продукт на 737 Max

Мрежа от дронове може да оказва помощ при бедствия и повреди

Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Boeing 747 аероплан авиация
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР