Технологии Белият дом иска бюджет за космически военни сили Подразделението

...
Технологии Белият дом иска бюджет за космически военни сили Подразделението
Коментари Харесай

Белият дом иска бюджет за космически военни сили

Технологии Белият дом желае бюджет за галактически военни сили Подразделението може да е реалност още идната година, в случай че получи финансиране  Мартин Дешев 11 февруари 2020, 12:31  Белият дом желае бюджет за галактически военни сили Източник: Getty Images/Guliver
елият дом е изискал бюджет в размер на 15 милиарда $ за финансирането на галактически военни сили, оповестява онлайн изданието TechCrunch. Парите ще се употребяват за основаване на отдел към Департамента по защита, като това може да стане факт още идната година, в случай че бюджетът бъде утвърден.

Безос: ИТ колосите би трябвало да оказват помощ на военните

Финансирането ще обезпечи 10 000 работни места, като и реализирането на първите няколко задачи. Повечето детайлности за галактическите военни сили на Съединени американски щати към момента остават неразбираеми.

Роботите и хората ще работят дружно до пет години

Парите са част от общия пожелан бюджет от Департамента, който е 705 милиарда $ за фискалната 2021 година 15-те милиарда за галактическите военни сили ще са единствено началото. Ако те бъдат утвърдени, подразделението ще има потребност от бюджет всяка година, като той може да стане и по-голям с развиването на технологиите и задачите.

Първоначалните проекти са основаването на галактическите военни сили да стартира идната година и да завърши до 2024 година., когато те ще могат да стартират работа с цялостен потенциал. Парите наподобяват доста, само че и сега американските Военновъздушни сили дават отговор за галактическите военни задачи, а новото поделение ще е под тяхната шапка. В момента обаче за тях се грижат единствено 38 военнизирани чиновници и 122 цивилни.

Защо в открития космос всичко е черно?

Проектобюджетът предлага и три съответни задачи за изстрелване на галактически апарати за националната сигурност на Съединени американски щати. Предвидени са и други две изстрелвания на спътници за GPS и сходни системи, както и създаване на ново потомство галактическа система за засичане на ракети.

Крайното решение ще има американският Конгрес. Той ще би трябвало да гласоподава и утвърди всички пера на бюджета, в това число и за галактическите военни сили. Очакванията са, че те ще получат зелена светлина.

Сателитите на SpaceX може да пречат на астрономите

Безос и Мъск в галактическа борба на милиардерите

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Съединени американски щати космос военни технологии галактически военни сили
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР