Технологии Apple ще промени бизнеса на дигиталните услуги като Netflix

...
Технологии Apple ще промени бизнеса на дигиталните услуги като Netflix
Коментари Харесай

Apple ще промени бизнеса на дигиталните услуги като Netflix

Технологии Apple ще промени бизнеса на цифровите услуги като Netflix Компанията се възползва от мощната си позиция и предлага своите услуги на доста по-ниски цени  Мартин Дешев 11 септември 2019, 06:49  Apple ще промени бизнеса на цифровите услуги като Netflix Източник: Apple
акто се очакваше, във вторник Apple показа нови устройства, измежду които три модела на iPhone, по-евтин iPad и освежен интелигентен часовник. Компанията обаче обърна внимание и на новия си бизнес, който последователно става по-голям от хардуера - цифровите услуги. А с новите си оферти Apple може радикално да промени пазара на услуги като Netflix, Гугъл Stadia и други

Apple се бори да притегли внимание с три нови iPhone-а

Какво да чакаме от трите нови модела на iPhone

Услугите като Netflix се радват на огромна известност и има за какво. Те оферират достъп до голям азбучник наличие против ниска цена. Но цената може и да по-ниска. Много по-ниска.

Apple се възползва от огромния си пазар и финансов запас и пуска цифрови услуги за видео и игри на доста по-ниски цени от пазарните. Това ще навлече още повече рецензии на компанията, изключително с обстоятелството, че предлага услугите си 1 година гратис с всички нови продадени iPhone и iPad.

Старите модели на iPhone ще се обезценят с 30% до дни

Една от тези нови услуие Apple TV+. Тя ще предлага както азбучник с налично наличие от филми, излъчвания и сериали, по този начин и извънредно наличие, което е направено единствено за Apple. Сред него са сериали с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун, поредност с Джейсън Момоа и други Apple дава обещание всеки месец да прибавя ново извънредно наличие към каталога си и той да пораства от ден на ден. Цената на услугата ще е $4,99 на месец, като тя потегля от 1-ви ноември т.г. в над 100 страни по света.

Толкова ниска цена е огромна необичайност измежду видео стрийминг услугите. Това е цена, която все по-рядко се намира и при музикалните услуги. Apple обаче може да си я разреши поради голямата публика от над 1 милиарда консуматори единствено с iPhone.

Същата ще е цената и на услугата Apple Arcade. Чрез нея компанията ще предлага достъп до азбучник с игри, които са съвместими с iPhone, iPad, iMac и MacBook. Стрийминг услугата за игри ще е самобитен пряк съперник на Гугъл Stadia и останалите сходни оферти, които се приготвят от други ИТ колоси.

Цените на конкурентните услуги ще са много по-високи, като някои от тях ще изискват от потребителите да заплащат в допълнение и за самите игри. Поне първоначално обаче игрите на Apple Arcade ще са по-скромни и съвместими с мобилни устройства, а не цялостни заглавия като за подпора или компютър. Въпреки това е ясна посоката - по-ниски цени, което безспорно ще предизвика въпроси от страна на потребителите към другите компании.

Оглупяват ли хората поради все по-умните технологии

Дойде ли краят на сгъваемите телефони още в този момент

Това сигурно ще породи известно неодобрение измежду тях, защото не всички имат ресурсите на Apple, с цел да си разрешат толкоз ниски цени. Гугъл обаче може и разгласи, че е съвсем подготвена с услугата Play Pass. Повечето детайлности за нея обаче за в този момент остават незнайни. Очаква се цената да е същата като на Гугъл Arcade и да предлага по-семпли игри, до момента в който Stadia да остане предложение за най-запалените геймъри.

5 метода смарт телефонът да ни разсейва по-малко

Сега ли е най-неподходящият миг за нов смарт телефон

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Мартин Дешев Apple цифрови услуги ИТ компания Neflix онлайн игри онлайн видео стрийминг
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР