Технологии А1 пусна втори собствен смартфон A1 Alpha следва тенденциите

...
Технологии А1 пусна втори собствен смартфон A1 Alpha следва тенденциите
Коментари Харесай

А1 пусна втори собствен смартфон

Технологии А1 пусна втори личен смарт телефон A1 Alpha следва трендовете на пазара, като има 6.26-инчов HD+ IPS екран 15 август 2019, 14:51  А1 пусна втори личен смарт телефон Източник: А1
1 започва продажбите на своя втори личен смарт телефон на българския пазар – А1 Alpha. Моделът се отличава с грациозен дизайн и отлични характерности, с които се нарежда в междинния клас смарт телефони.

Мобилният оператор предлага смарт телефона за 3,99 лв. на месец или за 59,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL. Освен с преференциална цена, моделът идва с още редица прерогативи, измежду които 36 месеца гаранция, 2 безвъзмездни награди за застраховка „ Моят телефон” от А1, годни в границите на промоционалния интервал, както и особено направен транспарантен калъф, който е включен в комплекта. Моделът е разполагаем в два цвята – черен и тюркоазено наследник.

A1 Alpha следва трендовете на пазара, като има 6.26-инчов HD+ IPS екран с капковидно изрязан разрез и съответствие на страните от 19:9. Смартфонът разполага с двойна камера на гърба с изкуствен интелект (AI). Основната камера се състои с 13 MP датчик, с отвор на блендата f/2.0, както и 2 MP камера, с отвор на блендата от f/2.4, която служи като датчик за дълбочина. С изкуствения разсъдък потребителите разполагат с опция за интелигентно различаване на подиуми, като в допълнение феновете на фотографията ще оценят и „ боке” резултата, който могат да прибавят към фотосите, снимани с главната камера. Двойната камера поддържа и функционалност HDR, която спомага цветовете на изображенията да бъдат по-прецизни и по-богати на нюанси. Под камерата на гърба се намира LED мълния, която способства при снимане в конюнктура с ниска осветеност. Селфи камерата е от 8 MP и с отвор на блендата f/2.0. Тя дава благоприятни условия за снимане с функционалности, които се поддържат от изкуствения разсъдък на устройството.

Моделът дава двойна отбрана, като потребителите могат да отключват смарт телефона със датчик за пръстови отпечатъци, който се намира на задния панел, както и посредством функционалността за лицево различаване.

Вградената батерия е с потенциал от 3200 mAh, а за устройството се грижи мощен осемядрен процесор, като и двете се усъвършенстват от изкуствения разсъдък на смарт телефона и усъвършенстват неговата продуктивност. Смартфонът разполага с 3GB оперативна памет, която е задоволителна за потребление на редица приложения по едно и също време, а вградената памет за предпазване на данни е с потенциал 64 GB, като устройството разполага със слот за спомагателна карта памет до 256 GB. За феновете на музиката А1 Alpha комбинира 3,5 mm жак за слушалки и FM радио. Споделянето на файлове може да бъде осъществено и посредством технологиите NFC и Bluetooth LE v4,2.

A1 Alpha работи с най-новата версия на Android – 9 Pie, която дава разнородни функционалности в интерес на потребителите.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Прокуратурата проверява пожара на Автомагистрала „ Струма” <br>
Прокуратурата проверява пожара на Автомагистрала „ Струма”
 <br> <strong> Синдромът Кувад </strong> – за какво някои мъже демонстрират признаци на бременност? <br>
Синдромът Кувад – за какво някои мъже демонстрират признаци на бременност?
 <br> Кейти Пери бе забъркана в <br>
Кейти Пери бе забъркана в
 <br> Как се промени актрисата от паметната теленовела <strong>
" />
Как се промени актрисата от паметната теленовела "Касандра "
Последни  А1 пусна втори личен смарт телефон А1 пусна втори личен смарт телефон  Първи случай на африканска чума в Благоевград, фермери подвигнаха обсадата Първи случай на африканска чума в Благоевград, фермери...  <p>Как <strong>комарите трансформираха историята</strong> на човечеството&nbsp;</p> Как комарите трансформираха историята на човечеството  Спрян е пожарът в Свищов, сметището обгази на километри Спрян е пожарът в Свищов, сметището обгази на километри  ГЕРБ разгласи претендентите си за кметове на Русе, Пловдив и Хасково ГЕРБ разгласи претендентите си за кметове на Русе, Пловдив и...  Ашли Греъм Една от най-красивите дами в света е бремeнна  <p>Идеалният <strong>десерт</strong> за лятото</p> Идеалният десерт за лятото  " Ню Йорк Таймс ": Руски почерк в хакерската офанзива в...  Жена падна в шахта на подлез Жена падна в шахта на подлез  <p>Мъжете или дамите са по-добри в <strong>мултитаскинга&nbsp;</strong></p> Мъжете или дамите са по-добри в мултитаскинга  Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре...  <p><strong>NOVA</strong> минава към лъчение в HD качество от септември</p> NOVA минава към лъчение в HD качество от септември  Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград  Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи  Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи  Българи блокирани във Франкфурт, не им предложили нищо Българи блокирани във Франкфурт, не им предложили нищо  Холи Бери Секси и без сутиен - Холи Бери на 53 (СНИМКИ)  <p><span style= Грета Тунберг: „ Хората би трябвало да се обединят, за...  <p>Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал</p> Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал  Jaguar I-Pace Електромобилите не били „ коли” Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вече втори чувал губиш! - Който не работи, той не бърка! - Да, но ти си водач на инкасо...
Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Нощта преди Голяма Богородица сбъдва стремежи  Младеж хвърли харизано BMW в реката, желал Jaguar  Усмивката, след която светът не свърши. Но опустя  Днес Уитни Хюстън щеше да навърши 56 година   - спомен за един прелестен артист Водещи вести  <p>Край на блокадата на Самотраки, фериботи пътуват до острова&nbsp;</p> Напрежение на Самотраки поради извозването на туристи  Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи  Жена падна в шахта на подлез Жена падна в шахта на подлез  ГЕРБ разгласи претендентите си за кметове на Русе, Пловдив и Хасково ГЕРБ разгласи претендентите си за кметове на Русе, Пловдив и Хасково  <p>Как <strong>комарите трансформираха историята</strong> на човечеството&nbsp;</p> Как комарите трансформираха историята на човечеството  <p><strong>Голям православен празник</strong> е, какво се прави днес</p> Голям православен празник е, какво се прави през днешния ден  Силви Вартан Звездата, която в никакъв случай не не помни България  Ашли Греъм Една от най-красивите дами в света е бремeнна  <p>Идеалният <strong>десерт</strong> за лятото</p> Идеалният десерт за лятото  <p>Икономиката на България бие рекорди</p> Икономиката на България бие върхове  <p>Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал</p> Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал  Jaguar I-Pace Значението на думата „ кола ” е остаряло и би трябвало да се вземат ограничения  Спрян е пожарът в Свищов, сметището обгази на километри Спрян е пожарът в Свищов, сметището обгази на километри  Първи случай на африканска чума в Благоевград, фермери подвигнаха обсадата Първи случай на африканска чума в Благоевград, фермери подвигнаха обсадата  <p>Мъжете или дамите са по-добри в <strong>мултитаскинга&nbsp;</strong></p> Мъжете или дамите са по-добри в осъществяването на доста задания по едно и също време  Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка  <p><strong>NOVA</strong> минава към лъчение в HD качество от септември</p> NOVA минава към лъчение в HD качество от септември  Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград  Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР