Технологии A1 Alpha 20+ с топ функции на достъпна цена

...
Технологии A1 Alpha 20+ с топ функции на достъпна цена
Коментари Харесай

A1 Alpha 20+ с топ функции на достъпна цена

Технологии A1 Alpha 20+ с топ функционалности на налична цена (ревю) Голям екран и четворна камера са измежду главните характерности на новия модел  Мартин Дешев 1 юли 2020, 15:06  A1 Alpha 20+ с топ функционалности на налична цена (ревю) Източник: А1
аскоро А1 усили гамата си от лични смарт телефони с още едно предложение. Това е A1 Alpha 20+, който предлага настоящ хардуер и функционалности, само че на много по-достъпна цена.

Смартфонът е създаден с присъединяване на специалисти на А1, които са оптимизирали устройството оптимално. Моделът има моден дизайн, като тестовата численост е с напълно черен корпус, а бутонът за включване е червен. Ръбовете на корпуса са заоблени за по-лесен и постоянен захват и макар относително огромните си размери, телефонът е комфортен за държане. Това дава опция да разгледаме и качествата на устройството.

Дисплеят

Предният панел е доминиран от екрана, който е с 6,53-инчов диагонал. Резолюцията е 2340x1080, a панелът e LTPS с съразмерност 19:9. Той има много ярки цветове, които може да се усъвършенстват в допълнение, посредством вграден режим от настройките на устройството. Яркостта също е много мощна с функционалност за автоматизирано контролиране съгласно околната светлина. Дисплеят се оправя добре и на ярка дневна светлина.

Камерите

Това е една от най-важните характерности за един телефон. Според разбор на Repsly потребителите вършат приблизително по 20,2 фотоси дневно. Затова камерите на всеки смарт телефон би трябвало да са на равнище. Това е по този начин и при Alpha 20+, изключително като се има поради и цената на устройството.

Основната камера на модела е четворна. Тя разполага с 2МР макро датчик, 2МР датчик за дълбочина, 8МР суперширокоъгълен обектив и 48МР главен датчик. На разположение е и двойна LED мълния.

Камерата има огромен брой функционалности и благоприятни условия. Поддържа HDR фотоси, има режим за нощни фрагменти, снимане на занимателен каданс и доста други. Налични са и много филтри, както и режим с изкуствен интелект, който може да разпознава обектите пред обектива и да сортира подобаващи настройки за по-доброто им снимане. Има и ръчен режим за добиване на максимума от камерата.

Предната камера е с 16МР датчик. Той е ситуиран в горния ляв ъгъл на предния панел. И тук има много функционалности, в това число HDR, филтри и режим „ разкрасяване “.

Хардуерът

Модерните приложения стават все по-взискателни и изискват по-сериозен хардуер. Alpha 20+ има 8-ядрен процесор Helio P70 и 4GB RAM, които дават съответна мощност на телефона да се оправя с приложенията без проблем. Устройството работи бързо и устойчиво, като зарежда приложения и менюта с забележима лекост.

На разположение са и 128GB вградена памет за файлове. Тя може да се усили с още до 512GB посредством microSD карта. Дори и единствено вградената памет обезпечава задоволително място за хиляди фотоси, песни и за голям брой приложения и игри. Телефонът може да работи и с две SIM карти, има и поддръжка на 2G, 3G и 4G мрежи в огромен диапазон от честоти, тъй че умерено може да се употребява и при пътувания по света.

Почитателите на музиката и филмите също ще са удовлетворени. Alpha 20+ разполага с режим DTS тон. Той дава огромно многообразие от настройки с подготвени режими, графичен еквалайзер и даже разнообразни режими на стерео звука. Функцията предлага и режими за разнообразни видове представители – от няколко типа слушалки до външен представител и даже за свързване с коли.

Софтуерът

Смартфонът употребява Android 10 за своя операционна система. Налични са всички функционалности на платформата, в това число тази за цифрово благоденствие за по-добро следене на потреблението.

Alpha 20+ е телефонът и за всички почитатели на А1. Той идва с конфигурирани приложенията на А1, измежду които Моят А1 и A1 Wallet, тъй че те са налични незабавно.

Моделът има и високо равнище на сигурност. Данните на телефона са шифровани, като той поддържа отключване посредством лицево различаване или посредством пръстов отпечатък.

Батерията

Alpha 20+ разполага с батерия с потенциал 4000 mAh, която устоя елементарно на през целия ден обикновено натоварване. Телефонът има и функционалност за динамично ръководство на систематичните запаси за в допълнение усъвършенстване на разхода на сила. Потребителят може да задейства и функционалността интелигентно зареждане, която удължава в допълнение живота на батерията, в случай че счита, че тя няма да издържи до прибирането вкъщи. Поддържа се и бързо презареждане.

Alpha 20+ идва със слушалки, зарядно, както и комплект от аксесоари. Той включва протектор за екрана и транспарантен калъф за отбрана на корпуса. Телефонът коства 419,99 лева без абонаментен проект, само че с подобен цената може да падне и до 149,99 лева според от определения пакет. Важно предимство е и това, че смарт телефонът се предлага с 3-годишна гаранция, което не е постоянно срещано при останалите марки телефони.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Мартин Дешев.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Борисов поучава Ревизоро да седне на „ мента, глог и валериан ” с еколозите Борисов поучава Ревизоро да седне на „ мента, глог и валериан ” с еколозите  Гешев: Чистим България от предприемачи, които замърсяват Гешев: Чистим България от предприемачи, които замърсяват  Арести за тероризъм в Бургас Арести за тероризъм в Бургас  Нов скок на инфектираните и умрелите от COVID-19 у нас Нов скок на инфектираните и умрелите от COVID-19 у нас  1 Клиентите отговорни, че не гледат цените на плажа  1 Ангелкова: Мярката 60/40 за бранш „ Туризъм ” става 80/20  1 Предлагат 3 месеца за пренасяне на втората пенсия в Национален осигурителен институт --> Пaрите ни  Клиентите отговорни, че не гледат цените на плажа Клиентите отговорни, че не гледат цените на плажа  Ангелкова: Мярката 60/40 за бранш „ Туризъм ” става 80/20 Ангелкова: Мярката 60/40 за бранш „ Туризъм ” става 80/20  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  ТВ и интернет на вилата или друго място без подписване на втори контракт - Технологии | Vesti.bg ТВ и интернет на вилата или друго място без подписване на втори контракт - Технологии | Vesti.bg  <br> Дебне ли ни ли нов рисков китайски вирус <br>
Дебне ли ни ли нов рисков китайски вирус
 Защо Индия забрани хитовата обществена мрежа TikTok Защо Индия забрани хитовата обществена мрежа TikTok  <br> Малко хора знаят за Тина Ивайлова, че... <br>
Малко хора знаят за Тина Ивайлова, че...
Виц на деня Двама другари играят табла. По едно време единият се ядосва и удря с таблата по главата другаря си. За злощастие, той умира. В съда съдията… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Как отдалеченото образование избави нулева година Как отдалеченото образование избави нулева година В рамките на един-два месеца се избистри и концепцията на учителите, споделя шефът на 51 СОУ Асен Александров  „ Фолксваген ” се отхвърля от завода в Турция „ Фолксваген ” се отхвърля от завода в Турция Заводът в Маниса трябваше да създава до 300 000 коли годишно  Водач „ хвърча ” с 248 км/ч. на Автомагистрала „ Тракия ” Водач „ хвърча ” с 248 км/ч. на Автомагистрала „ Тракия ” Наложена му е санкция в размер на 1150 лева  Дигитализацията не може да скрие проблемите в просветителната система Дигитализацията не може да скрие проблемите в просветителната система Едва 38% от учебните заведения у нас имат компютри за кабинетите си по осведомителни технологии  Излязоха резултатите от изпитите след 7-ми клас Излязоха резултатите от изпитите след 7-ми клас Има трима възпитаници, които имат по 100 точки както на изпита по БЕЛ, по този начин и на този по математика  Лидерска позиция за NOVA и през месец юни Лидерска позиция за NOVA и през месец юни Новините и настоящите излъчвания на медията още веднъж са главен източник на информация  Променят мярката 60/40 за бранш туризъм Променят мярката 60/40 за бранш туризъм Министерският съвет през днешния ден реши за нов дизайн на мярката " 60/40 ", която за бранш туризъм става 80/20  <p>Окончателно: Министерство на вътрешните работи също ще охранява лица</p> Окончателно: Министерство на вътрешните работи също ще охранява лица Депутатите дефинитивно разпоредиха охранителни функционалности върху новосъздадената дирекция в Министерство на вътрешните работи „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “  Силвия Прибиловска Силвия Прибиловска с премия от състезанието " Димитър Цонев " Репортерът на Vesti.bg бе отличена за видеоматериал за приложение за оказване на първа помощ  <p>Огнището на COVID-19 в Смолян се разраства</p> 31 нови случая на COVID-19 в завода в Смолян Новите случаи в региона са 36  Образование след пандемия: Промяната към този момент e необратима Образование след пандемия: Промяната към този момент e необратима Две трети от днешните възпитаници ще работят специалности, които към момента не съществуват  Пламен Узунов Отново викат на разпит Пламен Узунов В Специализирана прокуратура е свикан да се яви и шефът на НСО  <p>МВнР изрично осъжда вандалския акт против паметника на Христо Ботев в Одеса</p> Откраднаха паметника на Христо Ботев в Одеса По-късно той е бил открит на обект, в който одобряват метал  Кейти Пери: Обмислях самоубийство Кейти Пери: Обмислях самоубийство Певицата показа, че в оня миг се е чувствала на лимита на силите си, поради неуспехите в персоналния и професионалния си живот  Архив Догодина на пазара може да има 3D принтирани пържоли
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР