Технологии 5 функции, които липсват в iPhone 11 Смартфонът на

...
Технологии 5 функции, които липсват в iPhone 11 Смартфонът на
Коментари Харесай

5 функции, които липсват в iPhone 11

Технологии 5 функционалности, които липсват в iPhone 11 Смартфонът на Apple изостава от съперниците си по някои индикатори  Мартин Дешев 16 септември 2019, 12:32  5 функционалности, които липсват в iPhone 11 Източник: Apple
е е загадка, че iPhone изпитва компликации напоследък. Смартфонът на Apple се отдалечи от времената, когато диктуваше пазара и всички желаеха функционалности като неговите.

Apple се бори да притегли внимание с три нови iPhone-а

Сега прекомерно постоянно се случва даже противоположното. Конкурентите на Apple имат много по-атрактивни оферти, които имат повече и по-интересни функционалности. Сега се оказва, че потребителите чакат новия iPhone, не с цел да видят какви ще са следващите нововъведения, а с вяра да получат някои от изчезналите функционалности, отбелязва BusinessInsider. И фактически iPhone не разполага с много неща, които имат от ден на ден от модерните смарт телефони с Android.

Apple ще промени бизнеса на цифровите услуги като Netflix

Ето пет функционалности, които се чакаха за iPhone 11, само че не се появиха в новия модел на телефона:

Една от тях е USB-C. Имаше доста клюки, че iPhone най-сетне ще спре да се "цепи от колектива " и ще премине към по-универсалния стандарт, което доста ще улесни потребителите. Това обаче не се случи и Apple избра да продължи да употребява своя Lightning порт. Утехата е, че Pro моделите на iPhone ще идват в комплект с USB-C преходник, тъй че най-малко телефонът да може да се свързва с MacBook да вземем за пример без спомагателни плъгини.

Липсва и вграден в екрана датчик за пръстови отпечатъци. Тази технология закупи известност измежду телефоните с Android, макар съществуването и на системите за лицево различаване и отключване на телефона. За в този момент обаче Apple не дава индикация, че има интерес от сходен датчик.

Неочаквана липса се оказа и невъзможността iPhone да се употребява за безжично презареждане на други устройства . Преди дебюта на устройството един от най-активните клюки беше точно, че iPhone ще поддържа сходно презареждане от своята батерия на други джаджи. В последния миг обаче се появиха опровергаващи информации, че функционалността не е изцяло подготвена и надлежно е отсрочена.

Как да открием историята на местоположенията в iPhone

Няма и 5G поддръжка . Това не е чак толкоз огромна загуба. Все отново 5G мрежите занапред навлизат и към момента броят на градовете с такава услуга е много дребен. Ако и моделът през идната година обаче отново няма 5G, това към този момент ще е проблем.

Нещо, което и в този момент буди въпроси измежду потребителите, е дизайнът на телефона и по-конкретно потреблението на огромен разрез в екрана за камерата. Това е дизайн, който Apple наложи още с iPhone X. Той бързо беше заимствуван от съвсем всички други производители, само че защото не се хареса изключително доста на потребителите, те започнаха да търсят други възможности.

Как да записваме протичащото се на екрана на iPhone

През тази година към този момент имаше много телефони с най-различни капковидни прорези, дупки в екрана за предните камери и така нататък Apple обаче още веднъж избра просто да резервира остарелия дизайн. Тъй като и самият корпус на iPhone 11 е доста подобен по дизайн с предшественика си, потребителите, които желаят да се отличават с най-новия модел телефон, мъчно ще могат да го създадат с това предложение на Apple.

Старите модели на iPhone ще се обезценят с 30% до дни

Сега ли е най-неподходящият миг за нов смарт телефон

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Apple iPhone смарт телефон мобилен телефон Android
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР