Технологичният производител Apple включи модела iPhone 5, който се появи

...
Технологичният производител Apple включи модела iPhone 5, който се появи
Коментари Харесай

iPhone 5 вече е винтидж, според Apple

Технологичният производител Apple включи модела iPhone 5, който се появи на пазара през 2013 година, в листата си с " винтидж и остарели артикули " на американския пазар, написа Business Insider.

Това значи, че от компанията към този момент няма да одобряват за корекция този модел смарт телефони. Собствениците на такива, ще би трябвало да си купят по-нови телефони.

От Apple включват в този лист " винтидж " артикули, " които не се създават от над 5 години ". От своя страна " остарелите " такива не са в произвеждане от 7 години и повече.

Въпросният iPhone 5 влиза в първата категория. Apple към този момент не продава нито един от наследниците на модела, които са с 4-инчови екрани - iPhone 5C, iPhone 5S iPhone SE.

Това значи, че притежателите на моделите 5 няма да могат да си купят нито един от тях нов, а ще би трябвало да търсят вид за смарт телефон втора употреба.

За нов смарт телефон те ще би трябвало да изберат някой от по-актуалните модели, само че всички те са с по-големи от 4,7 инча екрани.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР