Технологичният хъб вече има три сгради в кв. Младост, СофияЗа

...
Технологичният хъб вече има три сгради в кв. Младост, СофияЗа
Коментари Харесай

Campus X разшири капацитета си до 1300 работни места

Технологичният хъб към този момент има три здания в кв. Младост, София

За 6 месеца една трета от организациите в Campus X са разширили екипите си и са заели по-големи офис пространства

Campus X, частният развъдник на софтуерни компании и гений, основан от създателите на Телерик, разгласи, че уголемява потенциала си. Технологичният хъб към този момент включва три здания в кв. Младост в София и 1300 работни места.

Campus X цели да подкрепи и форсира триумфа на започващите и към този момент одобрени софтуерни компании в България и района. Той отвори порти през април с една постройка и над 300 работни места. През септември се разшири с втора постройка и още над 220 работни места.

Kапацитетът на първите 2 здания е съвсем напълно напълнен и в този момент Campus X отваря трета постройка, която предлага нови 700 работни места. Близо 15% от тях са заети още с стартирането на офисните площи.

„ Водещо за нас е да предоставим доста повече от съвременно офис пространство на фирмите, тъй като не постройката е основополагаща за техния триумф, а хората в нея. Сумата от уменията и експертизата на всички организации в Campus X е доста по-голяма от опциите на всяка поотделно “, разяснява Бойко Яръмов, съосновател на Campus X дружно със Светозар Георгиев и Васил Терзиев.
още по тематиката
Приоритет за управлението е „ построяването на общественост от съидейници и среда, която основава нужните предпоставки и предизвиква шерването на познания и опит сред всички жители “.

В рамките на Кампуса към този момент съжителстват над 30 водещи софтуерни компании като Tick42, FantasticStay, Telelink City Services, Synchronoss, Office RnD, Gtmhub, Amplify Analytix и редица други с капацитет за експоненциален напредък.

За 6 месеца една трета от организациите в Campus X са разширили екипите си и са заели по-големи офис пространства. Същевременно множеството стартъп компании в Кампуса чакат да удвоят броя на чиновниците си през 2019 година

Освен частни офиси за започващи и одобрени компании, Campus X дава и споделени пространства за организации в начален стадий и експерти на свободна процедура. Сред жителите му е и фондът за рисково дялово вложение Eleven.

До пролетта на 2019 година ще бъде добавена и четвърта постройка с нови офис пространства, профилирани пространства за събития, спорт и развлекателни занимания. Така общият потенциал на Campus X ще доближи 18 хиляди кв. м повърхност и над 1350 работни места.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР