Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10

Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10 ...

Samsung представи новите модели Galaxy.

Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10 и Galaxy 10+, предадоха световните агенции, цитирани от bTV.
Една от версията на телефоните е с още по-голям екран от преди. Компанията представи два размера телефони – 6,3 инча и 6,8 инча с цел да изпреварят техния основен конкурент Apple, който предстои да пусне на пазара новия си телефон през есента.
Една от най-големите новости е, че една от версиите на Galaxy 10+ поддържа 5G мрежа.

Друго голямо подобрение е върху писалката на телефоните. Новият stylus работи без да бъде допиран до екрана на телефона, правейки връзка чрез Bluetooth с апарата. По този начин писалката може да бъде използвана повече като “магическа пръчка” и във въздуха да сменяте песни, да увеличавате снимки и много други.
Новите телефони са първите от портфолиото на Samsung, които нямат жак за слушалки – нещо, което от Apple представиха преди три години.
От компанията са успели да премахнат черната лента за камерата на екрана, като там има само една малка дупчица, в която е лещата. Това означава, че екраните изглеждат още по-големи, тъй като са открай-докрай.

Цените на новите телефони започват от 949 долара и се повишават в зависимост от паметта и модела.

Източник: actualno.com