Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10

...
Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10
Коментари Харесай

Samsung представи новите модели Galaxy

Технологичният колос Samsung показа нощес новите си телефони Galaxy 10 и Galaxy 10+, предадоха международните организации, представени от bTV.
Една от версията на телефоните е с още по-голям екран от преди. Компанията показа два размера телефони – 6,3 инча и 6,8 инча за да изпреварят техния главен съперник Apple, който следва да пусне на пазара новия си телефон през есента.
Една от най-големите новости е, че една от версиите на Galaxy 10+ поддържа 5G мрежа.

Друго огромно усъвършенстване е върху писалката на телефоните. Новият stylus работи без да бъде допиран до екрана на телефона, правейки връзка посредством Bluetooth с апарата. По този метод писалката може да бъде употребена повече като “магическа пръчка ” и във въздуха да сменяте песни, да увеличавате фотоси и доста други.
Новите телефони са първите от портфолиото на Samsung, които нямат жак за слушалки – нещо, което от Apple показаха преди три години.
От компанията са съумели да отстранен черната лента за камерата на екрана, като там има единствено една дребна дупчица, в която е лещата. Това значи, че екраните наподобяват още по-големи, защото са открай-докрай.

Цените на новите телефони стартират от 949 $ и се покачват според от паметта и модела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР