Технологичният гигант Samsung за първи път показа своя сгъваем смартфон.

...
Технологичният гигант Samsung за първи път показа своя сгъваем смартфон.
Коментари Харесай

Сгъваемите смартфони идват догодина

Технологичният колос Samsung за първи път сподели своя сгъваем смарт телефон. Той е основан на личната й технологията, наречена Infinity Flex Display, като самият телефон има екран с размер на таблет, само че и опцията да се сгъва, тъй че да се побере в елементарен джоб.

Засега компанията сподели напълно малко от цялостния образ на смарт телефона. В формалното видео, публикувано от компанията, светлините бързо се затъмняват, с цел да не се видят детайлите от дизайна.

От Samsung оповестиха, че смарт телефонът ще може да отваря и пресъздава до три приложения по едно и също време.Технологичният колос заяви също по този начин, че всеобщото произвеждане на Infinity Flex Display ще стартира до няколко месеца. Засега се резервира в загадка по кое време ще забележим повече модели от тази идея.

Сайтът The Verge обаче оповестява, че Гугъл поддържа сгъваемите телефони с Android и работи в тясно съдействие със Samsung, с цел да пуснат на пазара подобен смарт телефон още през идната година. Но Samsung надалеч не е единственият производител на телефони, който работи върху сгъваеми устройства. Huawei също възнамерява да пусне сгъваем смарт телефон през идната година. Lenovo и Xiaomi също започнаха да демонстрират личните си прототипи, а и LG работи върху гъвкави OLED екрани и тв приемници.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР