Технологичният гигант Bosch обяви, че компанията, в лицето на подразделението си Bosch

...
Технологичният гигант Bosch обяви, че
компанията, в лицето на подразделението
си Bosch
Коментари Харесай

Bosch с автоматичен бърз тест за COVID-19

Технологичният колос Bosch разгласи, че компанията, в лицето на подразделението си Bosch Healthcare Solutions и в съдействие с Randox Laboratories, са създали един от първите в света автоматизирани бързи тестове за COVID-19.

От Bosch споделят, че опцията за бързо диагностициране на вируса е от изключителна значимост, с цел да се помогне за ограничаването на разпространяването му, а новата инсталация, създадена единствено за 6 седмици, е в положение да помогне на лекарските кабинети, лечебните заведения и здравните центрове да регистрират заболяването за по-малко от два часа и половина.

Друг главен плюс на инсталацията на Bosch е нейната гъстота и потенциална мобилност, което елиминира необходимостта от превозването на отделните проби към обединен център за обработка.

От Bosch анонсират също по този начин, че новата й система предлага тест освен за COVID-19 (точност от над 95%), само че с една проба могат да бъдат изследвани по едно и също време и показатели за още девет други заболявания, в това число грип Тип А и Тип Б.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР