Технологичният гигант Apple преговаря за закупуване на ключова част от

...
Технологичният гигант Apple преговаря за закупуване на ключова част от
Коментари Харесай

Apple преговаря за закупуване на ключова част от модемния бизнес на Intel

Технологичният колос Apple договаря за закупуване на основна част от модемния бизнес на Intel, заяви AppleInsider, като се базира на свои източници.

Преговорите не престават от предходната година, само че могат и да се провалят, съгласно отчета. Въпреки това, в случай че Apple и Intel съумеят да се договорят, възможната покупка може да помогне на Apple да създаде лична мрежа от пето потомство (5G) за своите смарт телефони iPhone. "Наехме външни съветници, които да ни оказват помощ да оценим стратегическите благоприятни условия за нашия 5G бизнес ", сподели представител на Intel. "Ние създадохме стойност както в нашето портфолио от безжични модемни артикули, по този начин и в нашата интелектуална благосъстоятелност. Получихме забележителен интерес към бизнеса ", добави той.

Ако се реализира триумф в договарянията, експертите чакат в договорката да се включат патенти и артикули, се споделя в отчета.

Intel излезе от промишлеността за смарт телефони през април, като съобщи, че пътят напред в този сегмент към този момент не е постоянен, откакто Apple и Qualcomm са уредили правна борба, включваща патенти и лицензи. Като част от съглашението, Apple се съгласи на еднократно заплащане на стойност сред 4,5 и 4,6 милиарда $ в подмяна на многогодишна доставка на чипове и шестгодишни лицензионни съглашения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР