Технологичният гигант Apple обяви датата и часа на предстоящото си

...
Технологичният гигант Apple обяви датата и часа на предстоящото си
Коментари Харесай

Новото събитие на Apple - всичко, което трябва да знаете

Технологичният колос Apple разгласи датата и часа на идното си събитие. То ще се организира на 10 септември и на него се чака да бъде показан iPhone 11 , само че евентуално с ново лого на компанията, написа bTV.
До интернационалните медии беше изпратена покана за събитието, което ще се организира в Калифорния. Дизайнът ѝ следва изчистеният минимализъм на компанията, само че има и нещо доста друго – логото на Apple е образувано от цветна дъга като отпратка към истинското лого на колоса. От известно време се твърди, че Apple може да се завърне към остарелия образ на логото си, само че в по-модерен вид и съгласно софтуерни наблюдаващи новата визия ще бъде показана на корпуса на iPhone 11. Избраните цветове препращат и към истинския компютър iMac, който също е бил с цветни корпуси.
Освен нов iPhone и лого обаче, на идното събитие в Steve Jobs Theater в Купертино, Калифорния, Apple най-вероятно ще показват или най-малко ще загатнат за обновената iOS 13 и watchOS 6 . Нека разгледаме в задатък какво следва.


" iOS 13 предлага впечатляваща нова визия, значими ъпдейти на приложенията, които използваш всеки ден, нови способи за отбрана на персоналната ти информация и усъвършенствания из цялата система, с които твоят iPhone е още по-бърз и прелестен за прилагане ", написа в формалния уебсайт на Apple с уточнението потребителите да чакат " новото начало " през септември 2019 година На фокус са още функционалности към камерата, отбраната на персоналните данни, Dark Mode режимът, по-бързото отключване с Face ID и по-бързото отваряне на приложенията. Вижте повече тук.


" Activity Trends. Cycle Tracking. Иновации в грижата за слуха. App Store на китката. С watchOS 6 получаваш скъпа информация, която оказва помощ да поддържаш здравето и положителната си форма. И още ъпдейти и изненади, поради които ще обикнеш Apple Watch още веднъж ". Ето по този начин пък звучи късото обобщение и за операционната система на Apple Watch. Страхотни функционалности допълват стила на дребната джаджа, която е съвършеното продължение на iPhone - сложено на китката.
Трябва да признаем, че в редакцията на останахме изключително впечатлени от новата функционалност, която ще се грижи за слуха на потребителя. " Новото Noise приложение усеща по кое време грохотът на тълпата или тътенът на машините доближават рискови равнища. Така знаеш по кое време да излезеш за малко или да сложиш тапи в ушите си. Твоят часовник следи околния звук и какъв брой дълго стоиш в тази среда. Когато откри, че децибелите са се качили до равнища, които може да обиден слуха, Apple Watch те уведомява с тупкане по китката ", разкриват от софтуерния колос.
И още - специфична функционалност ще следи и дава подробни данни за менструалния цикъл . " Ти не просто ще си готова, а ще разполагаш и с повече информация, с която да следиш за проблеми и признаци и да провеждаш по-задълбочени диалози с лекаря си ", споделят от Apple. Ето тук ще прочетете още за новата система на умния часовник.
От компанията загатват и за новите macOS Catalina, iPadOS и iPad Pro , които евентуално ще забележим по-късно през тази есен или до края на 2019 г. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР