Технологичната компания Stripe, която се оценява като най-скъпият американски стартъп,

...
Технологичната компания Stripe, която се оценява като най-скъпият американски стартъп,
Коментари Харесай

Най-скъпият американски стартъп влиза и в България

Технологичната компания Stripe, която се прави оценка като най-скъпият американски стартъп, разгласи формалния си старт в България, Румъния, Чехия, Кипър и Малта. Това излиза наяве от известие на компанията.

Stripe обработва милиарди долари заплащания всяка година за компании като Amazon, Zoom и Just Eat. Компанията има партньорства и с компании като Instacart и Shopify, Postmates и към този момент дава опция на повече европейски бизнесмени и компании да стартират да одобряват заплащания онлайн от целия свят за броени минути.

Онлайн фирмите в страните, където започва Stripe, към този момент могат да получат достъп до целия продуктов пакет на компанията за пускане и мащабиране на бизнеса си в международен мащаб, в това число Stripe Connect за работа на трансганични пазари, таксуване за абонаменти и повтарящи се заплащания, радар за разкриване и попречване на измами.

" Stripe оперира в 39 страни - 29 от които са в Европа ", споделя Мат Хендерсън, бизнес водач на Stripe за Европа, Близкия Изток и Африка. " Развълнувани сме от стъпването на компанията в още повече европейски страни, което ще направи заплащанията и придвижването на парите по-бързо и не толкоз комплицирано за всички. Доближаваме се до задачата си да създадем Stripe наличен за компании от целия континент ", съобщи той.

" Stripe ни разрешава освен да вършим еднократни заплащания, само че и да създадем комплицирани абонаментни проекти и всичко това евтино и доста положително отчитане. Досега липсваха лесни решения за заплащания за бизнеса в България. Стартирането на Stripe към този момент отваря благоприятни условия за доста повече онлайн бизнесмени, които желаят да основат онлайн бизнес и ръководят заплащанията онлайн елементарно и несъмнено ", съобщи Никола Томов, изпълнителен шеф на Aesthetic by Science.

" Stripe доста улесни приемането на пари от нашите клиенти и основаването на абонаменти - това е златен стандарт при заплащанията. Гордеем се, че сме измежду първите чешки софтуерни компании, които употребяват Stripe и че допринесохме за даването му на всички чешки онлайн бизнеси ", споделя Якуб Креджик, изпълнителен шеф на Mana в Чехия.
 Джон Колисън е новият най-млад милиардер в света
Новият най-млад милиардер в света е единствено на 26 години и от Европа

Какво е неговото положение?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР