Технологичната компания „Силва Технолоджис” (Silvae Technologies) пуска на пазара нов

...
Технологичната компания „Силва Технолоджис” (Silvae Technologies) пуска на пазара нов
Коментари Харесай

Технологичната компания пуска на пазара нов продукт за контрол на достъпа

Технологичната компания „ Силва Технолоджис” (Silvae Technologies) пуска на пазара нов артикул, с който се реализира надзор на достъпа до сейфове за ключове с отдалечено генерирани ПИН кодове и заложени времеви ограничавания. Silvae е първият в практиката на компанията артикул, обвързван с директни продажби. Той комбинира софтуерни с хардуерни умения, интегрирани в едно произведение.

Софтуерната компания „ Силва Технолоджис”, чиито главен офис е в Русе, си партнира по плана с немската Масунт (Masunt), а предназначението на устройството е да подсигурява дистанционното управление на заключване на порти и уеб основано ръководство на достъпа до обектите.

„ В продължение на половин година 6-членен екип на „ Силва Технолоджис” създаде софтуера и уеб страницата за продукта. Стоманените устройства за достъп се създават в русенско предприятие”, заяви изпълнителният шеф на компанията, Руди Ван ден Бос. Той добави, че предлагането на продукта стартира в началото в България, Румъния, Германия и Франция, а по-късно ще се популяризира и в други европейски страни.



„ Потенциални клиенти на този артикул са места за настаняване като хотели, къщи чартърен, ваканционни жилища. Но, несъмнено, не се ограничаваме до тук. Изделието би намерило сполучливо приложение за надзор на достъпа във компании, офиси, предприятия и други”, добави Ван ден Бос.

При закупуване на продукта клиентът го записва в портала http://silvae.online/. От там се генерира ПИН код при задаване на параметри като време на идване и овакантяване. По този метод процедурата по приемане и предаване на ключове се редуцира. Така, в случай че бизнесът на една компания е отдаване на ваканционни жилища чартърен, не е належащо да назначава и изпраща човек, който всякога да предава и приема ключовете от туристите. С кода за достъп те ще могат да влизат и напущат в уговореното време.

С помощта на този артикул елементарно може също по този начин да се зададат параметри като ден, час и за какъв интервал от време посетител, чиновник или трета страна може да влиза в жилището, стаята, офиса и така нататък Достъпът може да бъде даден за час, няколко дни или няколко седмици. ПИН кодът се изпраща по имейл или SMS. В момента, в който е заложено ПИН кодът да изтече, достъпът до следения чрез Safe Key обект ще е неосъществим.

„ Живеем във времена, в които времето е скъпо, а резервациите и разплащанията за хотели и други ваканционни обекти стават онлайн. Ние прибавяме още една стъпка, която може да се извърши от разстояние и улеснява както потребителите, по този начин и бизнесмените. Процесът на наемането на къща, стая, апартамент за отпуската или пък за по-дълъг интервал от време може да бъде до дъно осъществен без ненужно разхищаване на време, човешки запаси и пари”, разяснява още Руди Ван ден Бос.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР