Технологичната компания „Епъл“ е възможно да пусне нов мобилен телефон

...
Технологичната компания „Епъл“ е възможно да пусне нов мобилен телефон
Коментари Харесай

„Епъл“ може да пусне телефон без никакви портове още през 2021 г.

Технологичната компания „ Епъл “ е допустимо да пусне нов мобилен телефон без никакви портове още през 2021 година, сочи отчет на известния аналитик на компанията Минг-Чи Куо.

Този модел ще разчита само на безжично зареждане и синхронизиране.
Приложения на " Епъл " демонстрират Крим като съветска територия Анексията на полуострова не е приета от голямото болшинство страни по света
От много време се приказва, че „ Епъл “ работят по премахването на кабела за зареждане и синхронизация на iPhonе, само че се предполагаше, че той ще бъде сменен с USB-C порт. Такъв се употребява за iPad Pro и преносимите компютри на компанията.

С появяването на iPhone 7 от компанията сполучливо отстраниха врата за слушалки. Сега хендсфри се включва в същия порт, който зарежда телефона. Премахването и на този детайл ще освободи място за усъвършенствания, най-много върху издръжливостта на телефоните към прахуляк и вода.
" Епъл " тихомълком взима страната на китайската власт срещу жителите на Хонконг От компанията отстраниха без публично пояснение приложението на новинарски уебсайт, който следи гражданските митинги в града от самото им начало
Ако смяната бъде въведена, тя ще е за по-скъпата версия на телефоните.

През 2021 година компанията е допустимо да показа и усъвършенствана по-голяма версия на бюджетния си телефон iPhone SE.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР