Технологичната фирма Fujitsu ще предложи на своите над 80 хил.

...
Технологичната фирма Fujitsu ще предложи на своите над 80 хил.
Коментари Харесай

Fujitsu въвежда промяна в работния живот на 80 хил. служители

Технологичната компания Fujitsu ще предложи на своите над 80 хиляди чиновници в Япония нова невиждана еластичност, като част от акомодацията си към „ новото обикновено “ след началото на пандемията от COVID-19, съобщи „ Би Би Си “.

Програмата „ Промяна в работния живот “ ще разреши на всички да провеждат всекидневието си и да употребяват времето си по-добре, като им даде опция да извършват отговорностите си от у дома, когато пожелаят, както и да избират в кой офис да го вършат, когато имат задължения, свързани с физическо наличие на работа. От компанията считат, че тази самостоятелност ще усили продуктивността и позитивните резултати на екипите.

Според проф. Срий Срийнивасан от школата по публицистика в университета „ Стоуни Брук “ тази стъпка акцентира голямото дълготрайно влияние на новия ковид. „ Това е още един знак, че всичко, което знаем за офиса и бъдещето на работата, се анулира. Хиляди работодатели и милиони чиновници научават плюсовете и минусите на новото обикновено “, разяснява той.

По-рано тази година отдалечени условия на работа предложиха още Twitter, Фейсбук и Гугъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР