Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало

...
Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало
Коментари Харесай

Румен Петков: Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало време не може да бъде развивано днес

Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало време не може да бъде развивано през днешния ден. Това се показва в отворено писмо от ръководителя на Политическа партия АБВ Румен Петков, изпратено от пресцентъра на партията. Румен Петков декларира, че през последните дни политическата нецензурност и вулгарните неистини са взели връх и ярки представители на съвкуплението сред ненавист и неначетеност за запели в разсипан синхрон в гръцкия хор.

„ Давам няколко бързи образеца в тази посока: ТЕХНОлъжата не е политика и откраднатото от ТЕХНО… в минало време не може да бъде развивано през днешния ден. За идващия в нестройния гръцки хор: Фабриката за простащини и вулгарни неистини може да приказва посредством нейната уста. Познавайки я незадоволително от близко, за мое благополучие, за времето на 17-годишния си професионален опит можеше да прави с устата си и по-интересни за част от обществото неща. Една потна гола празна глава се нуждае от естрада и в случай че от мен зависи, всеки ден ще бъде на екран. На път за Юпитер, оставането му в Карлуково ще бъде извънредно потребно за него, Народното събрание и обществото “, се споделя също в отвореното писмо.

Румен Петков отбелязва, че в общия кръг от участници в пасивния гръцки хор всички, които той не загатва, не трябва да разчитат на прекомерно напредналата му възраст и положителното му възприятие към общи близки и другари, част от които не са сред живите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР