Техният приятел винаги се превръща в онзи, който дава пари,

...
Техният приятел винаги се превръща в онзи, който дава пари,
Коментари Харесай

Безценни Съвети! Ето Как Да Си Хванеш Перфектна Мацка, Ако Си Грозен!

Техният другар постоянно се трансформира в оня, който дава пари, само че персоналната ни статистика демонстрира, че към 40% не бъркат надълбоко в портфейла, тъй като не желаят да рискуват да извадят остарелия албум на Лили Иванова, написа men.hotnews.bg. Това значи, че може да сте шишко, който се вози с две билетчета в градския превоз (ние се возим с 2 билетчета и карта) и отново може да заведе Кейт Мос вкъщи. Каква е тайната? Виж в идващите редове!Привличането е необичайно

Никога няма да разберете идеологията зад метаморфозата на прасчо в мечо. Подобно достижение може да даде отговор на въпроса за милиард $ " Какво желаят дамите? ". Все отново е значимо да запомните, че всяка жена желае да се усеща обичана и специфична за някого. И в тъкмо това се показват качествата на надалеч по-малко съвършените господа.

Постоянните отводи от другия пол ги трансформират в доста по-добри сътрудници и щом чудото се случи, те постоянно ще се стремят към съвършените връзки. Да поставите короната на една жена не изисква нито стотинка, значимото е да я накарате да се усеща като принцеса и галите егото ѝ, визията незабавно ще остане на назад във времето.

Видът не е всичко

Ако видите красива жена с противен мъж, тогава той автоматизирано става богат, прочут или с огромен член. Истината е, че нищо от изброеното не е наложително.

Красивите дами са толкоз самотни и отегчени от класическите свалки, че реагират позитивно на всяко обществено многообразие, в това число и на проявата на разсъдък. Никога не забравяйте, че еднокраките също са печелили надбягването, изобретявайки ДВГ-то!

Само ние сме сбърканият пол

Греховното тяло е главен избор в 99% от случаите, когато избираме партньорка. Някои имат вяра, че при дамите това може да движимото имущество и сме сигурни, че има такива, само че те не са в основата. Нежният пол постоянно е бил прочувствен и щом разсъните пеперудите в стомаха й, тя е подготвена да ви заведе в спалнята. След това я заведете в болничното заведение, тъй като нито една жена не би трябвало да има пеперуди в стомаха си.

Грозникът може да смъкна всяка жена

Има единствено една детайлност, всичко, което ние считаме за грозно в един мъж (и мнозина от редакцията го виждат в огледалото) за някои дами може да не е по този начин. Винаги ще има една жена, която харесва мечовци, а познаваме мечоци, които не попадат в златната среда. Добрата вест е, че даже и да не сте Брад Пит, отново ще имате задоволително дами в обкръжението, които биха посочили по какъв начин работи остаряла пералня " Татрамат " на центрофуга.

Открий мощните си страни

Все повече приятели избират лятната им отпуска да бъде прекарана в 10 дни позор на плажа и по-малко пот в залата. Много отиват с рейса до морето и отново се прибират с няколко черни прашки - знак на българо-руската дружба. Еманципацията пък ни оказа помощ да знаем, че всяка жена може да си заплаща сама сметката и откакто не желаеме да я обидим, остават пари и за промяната на телефона. Ако станете жертва на тези стандарти, възможностите да се приберете с освен това от дребни пари в джоба, понижават фрапантно. Запомни от нас, че ориста обича смелите, в противоположен случай още щяхме да работим върху научни планове за изобретяването на най-точно копие на вагината.

Запази достойнството си

Мнозина са склонни да имат вяра, че когато се държат добре с една жена и непрекъснато са правилния паж в прикритие, те ще запазят възможностите и ще се приближат до заветната цел и с това влизат в клуба на положителните другари и стартират да слугуват. Да бъдеш другар с една жена, на която си споделил възприятията е чисто самоубийство. Представете си, че отивате в шоурум, с цел да купите мечтаната кола и там ви кажат, че ще вземат парите, само че ще ви дадат картинка от положителните остарели дъвки " Турбо ". Точно това се случва на тези, които не получават обич, а единствено болежка в тестисите, която не се лекува с твърда ръка. Приемете обстоятелствата, една жена не ви харесва, а това значи, че остават още няколко милиарда, написа Блиц. Ако всички са Ви споделили " Не ", тогава към този момент може да се чувствате зле, само че и в това се съмняваме! И преди да напишете отрицателните мнения, създателят на този текст е самостоятелен 300-килограмов хипопотам, който в никакъв случай не е правил секс и няма да прави, тъй като религията (и килограмите) не позволява сходни занимания. нагоре
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР