Технико-тактическите данни на Ф-16 се превърнаха на големия предколеден хит,

...
Технико-тактическите данни на Ф-16 се превърнаха на големия предколеден хит,
Коментари Харесай

Добри Божилов: F-16 не може да свали нищо друго, освен правителството на Бойко Борисов

Технико-тактическите данни на Ф-16 се трансфораха на огромния предколеден шлагер, който да забавлява народа. Оказва се, че "модернизираме " армията със самолети по-стари от актуалните "морално остарели " МИГ-29, разяснява във „ Facebook “ Добри Божилов.
И в действителност - Ф-16 е тъкмо 3 години по-стар от МИГ-29, и му отстъпва по всички механически индикатори. За PR ще му сложат нов радар и нова електроника - т.е. усъвършенстване за няколкостотин хиляди $, и ще ни го тропосат като "нов ", супермодерен, бъдещето на авиацията...:)
Всъщност, Ф-16 не може да води никакъв въздушен пердах, нито да смъкна, който и да било. Освен може би... държавното управление на Бойко Борисов.
Кабинет, заченат в кавги и безкрай от скандал в скандал към този момент година и половина. Беше "на косъм " да падне около Валери Симеонов. Едва се избави.
Но това просто значи, че е удължил мъката до идващия скандал, вид "Валери Симеонов ". Нищо повече. Капката не е преляла, само че чашата чака следващата капка.
Мегаскандалът с Ф-16, който се стоварва на главата на така и така много атакувания Каракачанов, носи сериозен риск от събаряне на държавното управление. Положението е напълно неудържимо, откакто изтече информацията, че Бахрейн купува същите самолети на почти двойно по-ниска цена.
Нима са се надявали, че това няма да излезе? Та договорката е единствено преди 4 месеца, има десетки публикации в Интернет, та даже обява с двойно по-ниската цена на уеб страницата на "Локхийд Мартин ".
Раздута (с ясни мотиви) цена като "по учебник "...
И явно жертван след този срам кабинет.
Дори принудително да удържат в този момент, идват неизбежните Евроизбори, които са единствено след 4 месеца. Ако не паднат в този момент, ще бъдат пометени тогава.
Патриотите сигурно няма да вкарат нито един евродепутат. А ГЕРБ ще би трябвало да се радват в случай че вкарат наедно с Българска социалистическа партия. По-вероятно е да ги отнесат.
Но в случай че Патриотите са на нула, а ГЕРБ на "баланс ", това е краят на властта.
Но надалеч по-вероятно е да се сгромолясат преди този момент, и да забележим напряко избори "2 в 1 ". Просто напрежението е толкоз огромно, народът толкоз сърдит, а гаврата с всевъзможни цени, такси и полици по този начин ескалираща, че би трябвало някой да заплати сметката.
И Ф-16 има нужната огнева мощност да разстреля третото и последно държавно управление на Бойко Борисов.
Най-вероятно абсурдът ще отнесе главата на Каракачанов, който към този момент е много разтърсен от други кавги. Правителството ще стане на малцинството, и разумно ще удържи единствено до Евроизборите.
Като виждам по какъв начин на връх празниците, народът не се интересува от Коледата, а главно "беснее " по адрес на "далаверата с Ф-16 ", като виждам това, не виждам огромна вероятност пред премиера-Слънце...

Добри Божилов via Facebook
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР