Техническото изграждане на тол системата върви в график и към

...
Техническото изграждане на тол системата върви в график и към
Коментари Харесай

Тестовете на тол системата започват на 15 май, на 16 август тръгва, обяви Аврамова

Техническото създаване на тол системата върви в график и към 16 август ще има подготвеност за стартирането й, сподели през днешния ден във Враца министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Тя беше в града за присъединяване в полемиката " Европа в нашия дом ", заяви пресцентърът на Министерство на регионалното развитие.

Министърът изясни, че от 15 май стартират проби на обособените детайлите на системата. Аврамова изясни, че е почнал разговор с браншовите организации и превозваческите компании, за размера на цените.

Към момента предложенията на Министерство на регионалното развитие обаче не се одобряват на практика от никого. Недоволството е както във връзка с обсега на системата, по този начин и за цените.

Аврамова даде обещание скоро да бъде показана карта на пътищата, които ще обгръща тол системата. От 20 хиляди км републиканска пътна мрежа, в нея ще бъдат включени 10 800 км. За използването на част от тях ще има нулева ставка, тъй като са в неприятно експлоатационно положение, сподели още Аврамова.

Тя даде обещание, че разговорът продължава, както във връзка с обсега, по този начин и за размера на цените, и изрази вяра той да е градивен.

Изграждането на пътя сред Ботевград и Видин е приоритет за държавното управление, съобщи министърът на районното развиване и благоустройството. Тя напомни, че към този момент се правят оценка подадените предложения за двата лота на трасето от Ботевград до Мездра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР