Техническият университет в София ще проведе първия си онлайн кандидатстудентски

...
Техническият университет в София ще проведе първия си онлайн кандидатстудентски
Коментари Харесай

Техническият университет в София ще проведе първия си онлайн кандидатстудентски изпит

Техническият университет в София ще организира първия си онлайн кандидатстудентски изпит по математика в събота, 28 март, оповестиха от висшето образователно заведение.

Задължително позволените зрелостници би трябвало да разполагат с непрекъсната интернет връзка и компютър с работещи видеокамера и микрофон. Ще се позволяват кандидат-студенти, които авансово са подали заявление и са приели изискванията за провеждането на изпита.

Продължителността на самия изпит ще бъде четири часа, разграничени на два модула по 120 минути, като сред тях ще има 15 минути наложителна отмора. Кандидат-студентите нямат право да напущат своето работното място, несъмнено преди началото на теста (чрез видеонаблюдението), с изключение на в регламентираната отмора сред двата работни модула.

"В сегашната епидемиологична обстановка отдалеченият конкурсен изпит е най-хубавият вид за всички. Опирайки се на традициите и международния опит, нашият университет ви предлага този актуален метод за реализация на вашите фантазии. ", обърна се към зрелостниците ректорът на ТУ проф. дн инж. Иван Кралов.

Условията за провеждането на изпита посочени на уеб страницата на университета.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР